Spesialtilbud på flyvninger fra Linyi Shubuling flyplass (LYI)

Non-stop flyvninger til 30 destinasjoner med 14 forskjellige flyselskaper

Linyi Shubuling flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Linyi Shubuling flyplass
Flyplass (IATA) kode LYI
By Linyi
Land China (CN)
Fullstendig plassering Linyi Shubuling flyplass
Breddegrad 35.048243
Lengdegrad 118.413286
Nettsted Lyairport.net
Vis på kart Google maps

Linyi Shubuling Airport fasiliteter og tjenester

Linyi Shubuling Airport, som ligger i Linyi City i Shandong-provinsen, Kina, er en travel flyplass som forbinder både innenlandske og internasjonale reisende. Med en rekke moderne fasiliteter og tjenester sikrer flyplassen en hyggelig og praktisk opplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassen har et romslig og godt -tegnet terminalbygg. Den er utstyrt med flere innsjekkingsskranker og sikkerhetskanaler for å lette jevn passasjerflyt.
 • Lounge: Linyi Shubuling Airport har komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyet. Disse salongene tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og ladeporter.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen. Det finnes ulike restauranter og kafeer som serverer lokalt og internasjonalt kjøkken, og dekker ulike preferanser og kostholdsbehov.
 • Detaljsalg: Flyplassen har en rekke utsalgssteder hvor reisende kan handle suvenirer, snacks og siste- minutter nødvendig. De avgiftsfrie butikkene tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert kosmetikk, elektronikk og motetilbehør.
 • Bagasjetjenester: Linyi Shubuling Airport tilbyr effektive bagasjetjenester. Passasjerer kan finne bagasjeoppbevaring, bagasjeinnpakning og skranker for tapt og funnet for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til deres eiendeler.
 • Bankfasiliteter: Flyplassen huser banker og valutavekslingsskranker for å lette valutakonvertering og finansiell valuta. transaksjoner for reisende.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter utstyrt med utdannede fagfolk for å gi nødvendig medisinsk hjelp.
 • Gratis Wi-Fi: Passasjerer kan koble til flyplassens gratis Wi-Fi-nettverk i hele terminalbygningen, slik at de kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Parkering: Linyi Shubuling Airport tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både kort- og langtidsparkering, sikrer bekvemmeligheten for passasjerer som ankommer med private kjøretøy.

Tjenester:

 • Flyinformasjon: Flyplassen gir flyinformasjon i sanntid gjennom skjermer, og holder på passasjerer oppdatert om avgangs- og ankomsttider.
 • Transport: Ulike praktiske transportalternativer er tilgjengelige, inkludert drosjer, skyttelbuss og bilutleie, slik at passasjerer enkelt kan få tilgang til flyplassen og nå sine destinasjoner.
 • Spesiell assistanse: Linyi Shubuling Airport tilbyr spesiell assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestolassistanse, prioritert ombordstigning og dedikert personale er tilgjengelig for å sikre en jevn reise for alle passasjerer.
 • Flybilletttjenester: Flyplassen har billettkontorer der passasjerer kan kjøpe eller gjøre endringer i flybillettene, forutsatt ekstra bekvemmelighet.
 • Forretningstjenester: For forretningsreisende tilbyr flyplassen fasiliteter som konferanserom, forretningssentre og VIP-salonger, med fasiliteter som internettilgang og utskriftstjenester.
 • Barnefasiliteter.: Det er lekeområder på flyplassen for barn, som holder dem underholdt under opphold eller mens de venter på fly.
 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker er strategisk plassert i terminalbygningen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de kan ha.
 • Tilgang til offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til offentlig transport, noe som gjør det mulig for passasjerer å enkelt få tilgang til sentrum eller andre destinasjoner direkte fra flyplassen.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester sikrer Linyi Shubuling Airport at passasjerene får en hyggelig og problemfri opplevelse fra øyeblikket de ankommer til de reiser.


Linyi Shubuling flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Linyi Shubuling flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LYI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Linyi Shubuling flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Linyi Shubuling flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 55m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Kunming Changshui International Airport (KMG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Linyi Shubuling flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 14 taşıyıcı, Linyi Shubuling flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Shenzhen Airlines, Loong Air, China Southern Airlines, Qingdao Airlines, Kunming Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Linyi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Linyi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Linyi Shubuling flyplass (LYI) tercih edilen seçenektir.

Linyi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella