Flygninger som går fra Lien Khuong flyplass (DLI)

Non-stop flyvninger til 11 destinasjoner med 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Lien Khuong flyplass

Lien Khuong flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Lien Khuong flyplass
Flyplass (IATA) kode DLI
By Dalat
Land Vietnam (VN)
Fullstendig plassering Lien Khuong flyplass
Breddegrad 11.752054
Lengdegrad 108.372577
Vis på kart Google maps

Lien Khuong Airport Facilities and Services

Lien Khuong Airport, som ligger i Lam Dong-provinsen i Vietnam, er en moderne internasjonal flyplass som betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer. Her er noen av nøkkelfunksjonene som gjør at Lien Khuong lufthavn skiller seg ut.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Lien Khuong flyplass har flere innsjekkingsskranker for å lette en jevn og effektiv innsjekkingsprosess. Passasjerer kan enkelt finne sine respektive flyselskapsskranker ved ankomst til terminalen.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Flyplassen har en rekke detalj- og avgiftsfrie butikker hvor passasjerene kan unne deg shopping for suvenirer, klær, tilbehør og mer. Det finnes også avgiftsfrie butikker for de som ønsker å kjøpe avgiftsfrie varer.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan tilfredsstille sine lyster på flyplassens restauranter og kafeer som serverer en rekke av mat og drikke. Enten det er en rask matbit eller et komplett måltid, finnes det alternativer for enhver gane.
 • VIP Lounge: For passasjerer som leter etter et ekstra nivå av komfort og privatliv, Lien Khuong Airport tilbyr en VIP-salong hvor reisende kan slappe av, nyte gratis forfriskninger og få tilgang til ulike fasiliteter.
 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, noe som sikrer at passasjerer kan holde kontakten mens de er på Lien Khuong.

Transporttjenester

 • Taxier: Lien Khuong flyplass har en dedikert taxiskranke hvor passasjerer enkelt kan bestille taxi til ønsket reisemål. Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen.
 • Bilutleie: Reisende som foretrekker å kjøre selv, kan velge å leie bil på flyplassen. Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer fra Lien Khuong, og tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy å velge mellom.
 • Offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og andre store reisemål gjennom offentlig transport. Busser går regelmessig forbi flyplassen, noe som gir et rimelig alternativ for reisende.

Tilleggstjenester

 • Bank og valutaveksling: Lien Khuong flyplass har bankfasiliteter og valutavekslingsskranker slik at passasjerene enkelt kan administrere sin økonomi.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander, har Lien Khuong flyplass en dedikert tapt og funnet. Fant en avdeling for å hjelpe passasjerer med å finne eiendelene deres.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har et medisinsk senter utstyrt for å håndtere mindre medisinske nødsituasjoner eller gi grunnleggende medisinsk assistanse om nødvendig.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Lien Khuong flyplass er designet for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger. Terminalen har rullestoltilgang og dedikerte fasiliteter for å sikre en jevn reise.

Samlet sett tilbyr Lien Khuong flyplass et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til enhver reisende. Fra komfortable salonger og spisesteder til praktiske transporttjenester, har flyplassen som mål å gjøre enhver passasjers opplevelse hyggelig og fornøyelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Lien Khuong flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DLI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lien Khuong flyplass için atanmıştır.

Lien Khuong flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lien Khuong flyplass ile Incheon International Airport (ICN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lien Khuong flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Lien Khuong flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Vietnam Airlines, VietJet Air, Bamboo Airways, Thai Vietjet Air, AirAsi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Dalat şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Dalat şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Lien Khuong flyplass (DLI) tercih ederler.

Dalat yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella