Non-stop flyvning fra Liege flyplass (LGG)

Direkteflyvninger til 7 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Liege flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ALC Alicante

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
LPA Las Palmas
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 55m Vis pris
DJE Djerba
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
ASR Kayseri
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 15m Vis pris
PMI Palma de Mallorca
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
RHO Rhodos
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 43m Vis pris
TFS Tenerife
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 0m Vis pris

Liege flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Liege flyplass
Flyplass (IATA) kode LGG
By Liege
Land Belgium (BE)
Fullstendig plassering Liege flyplass
Breddegrad 50.641159
Lengdegrad 5.447912
Nettsted Liegeairport.be
Vis på kart Google maps
Liege flyplass
Liege flyplass
Liege flyplass
Liege flyplass
Liege flyplass
Liege flyplass

Liege Airport Facilities and Services

Liege Airport, som ligger i Belgia, er en moderne og effektiv flyplass som fungerer som et sentralt transportknutepunkt for både passasjerer og last. Flyplassen har en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for alle brukere.

Passasjerfasiliteter

  • Innsjekking: Liege lufthavn tilbyr flere innsjekkingsskranker som er praktisk plassert i terminalbygningen. Passasjerer kan enkelt sjekke inn bagasjen og få ombordstigningskort.
  • Sikkerhet: Flyplassen har toppmoderne sikkerhetssystemer på plass for å sikre sikkerhet og velvære. være av alle passasjerer. Opplært sikkerhetspersonell utfører grundige sikkerhetskontroller effektivt.
  • Detaljhandel og servering: Liege lufthavn tilbyr et bredt utvalg av butikker, avgiftsfrie butikker og spisesteder, inkludert restauranter og kafeer. Passasjerer kan nyte deilige måltider, kjøpe suvenirer eller unne seg litt siste liten shopping før flyreisen.
  • Lounge: For de som ønsker en mer eksklusiv og luksuriøs opplevelse, tilbyr Liege Airport komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, slappe av eller ta igjen jobb mens de venter på flyreisen. Salongene tilbyr gratis mat og drikke, Wi-Fi og komfortable sitteområder.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen prioriterer behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe og gi støtte gjennom hele reisen, fra innsjekking til ombordstigning.

Lastefasiliteter

  • Godshåndtering: Liege lufthavn er et stort fraktknutepunkt, kjent for sine effektive og pålitelige frakthåndteringstjenester. Flyplassen har dedikerte lasteterminaler utstyrt med banebrytende teknologi for å sikre jevn drift.
  • Lagring: Flyplassen tilbyr enorme lagerfasiliteter for å imøtekomme ulike lastbehov. Disse varehusene er sikre, klimakontrollerte og tilbyr praktisk tilgang for både importører og eksportører.
  • Cold Chain: Liege Airport forstår viktigheten av temperaturkontrollert transport for bedervelige varer. Flyplassen har spesialiserte fasiliteter for å håndtere og lagre temperaturfølsom last, slik som legemidler og ferskvarer.
  • Tolltjenester: Liege lufthavn har effektive tolltjenester på plass for å lette klareringen prosess for forsendelser. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å bistå med tollformaliteter og sikre overholdelse av internasjonale forskrifter.
  • Spesialisert utstyr: Flyplassen tilbyr et bredt spekter av spesialutstyr for håndtering av ulike typer last, bl.a. tungt maskineri, overdimensjonert gods og farlig gods. Opplært personell betjener dette utstyret for å sikre trygg og sikker håndtering.

Liege flyplass tilbyr et bredt spekter av toppmoderne fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til både passasjerer og last. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, kan kundene forvente en sømløs opplevelse på denne moderne og effektive flyplassen.


Liege flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Liege flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LGG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Liege flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Liege flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 0m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Tenerife South Airport (TFS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Liege flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Liege flyplass hizmet vermektedir ve aralarında TUI Airlines Belgiu gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Liege şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Liege şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Liege flyplass (LGG) tercih ederler.

Liege yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella