Flygninger som går fra Licenciado Miguel de la Madrid flyplass (CLQ)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Licenciado Miguel de la Madrid flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MEX Mexico City

1-2 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
TIJ Tijuana

1-2 flyvninger per dag

2t 59m Vis pris

Licenciado Miguel de la Madrid flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Licenciado Miguel de la Madrid flyplass
Flyplass (IATA) kode CLQ
By Colima
Land Mexico (MX)
Fullstendig plassering Licenciado Miguel de la Madrid flyplass
Breddegrad 25.770044
Lengdegrad -100.188987
Nettsted Flyto.mx
Vis på kart Google maps

Licenciado Miguel de la Madrid flyplassfasiliteter og tjenester

Licenciado Miguel de la Madrid flyplass, også kjent som Manzanillo internasjonale lufthavn, ligger i delstaten Colima, Mexico. Det betjener byen Manzanillo og de omkringliggende turistmålene. Flyplassen er oppkalt etter Miguel de la Madrid, den tidligere meksikanske presidenten som ga betydelige bidrag til landets utvikling.

Fasiliteter

Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer:

 • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen gir et romslig og innbydende miljø for reisende. Den er utstyrt med fasiliteter som toaletter, sittegrupper og informasjonsskranker for å hjelpe passasjerene.
 • Parkering: Et dedikert parkeringsområde er tilgjengelig for passasjerer og besøkende som ønsker å parkere sine kjøretøy. Parkeringsanlegget tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter.
 • Detaljhandel og servering: Flere butikker, avgiftsfrie utsalgssteder og spisesteder er tilgjengelig i terminalen. Passasjerer kan unne seg shopping for suvenirer, mote og lokale produkter, eller nyte en rekke mat- og drikkealternativer.
 • Minibank og valutaveksling: For å imøtekomme de økonomiske behovene til reisende, Licenciado Miguel de la Madrid Airport har minibanker og valutavekslingstjenester. Disse fasilitetene gjør det praktisk for passasjerer å få tilgang til lokal valuta eller foreta kontantuttak.
 • Wi-Fi: Passasjerer kan holde kontakten med venner, familie eller jobbe siden flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen. Denne tjenesten gjør det mulig for reisende å surfe på internett eller sjekke e-post på sine mobile enheter.
 • Informasjonsskranke: Flyplassen har en informasjonsskranke hvor utdannet personell er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer. De kan gi informasjon om flytider, tjenester og lokale attraksjoner.

Tjenester

Licenciado Miguel de la Madrid Airport tilbyr ulike tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

 • Baketransport: Passasjerer har flere alternativer for bakketransport, inkludert drosjer, bilutleietjenester og skyttelbusser. Disse tjenestene gir praktisk reise til og fra flyplassen til ulike destinasjoner.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen har bagasjeoppbevaringsområder hvor passasjerer kan hente bagasjen etter ankomst. I tillegg er det bagasjetraller tilgjengelig for enkel transport.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å betjene passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Rullestoltjenester, tilgjengelige toaletter og dedikert personale er tilgjengelig for å gi assistanse under hele reisen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander har Licenciado Miguel de la Madrid Airport en tapt og funnet avdeling. Passasjerer kan rapportere og spørre om tapte eiendeler ved den angitte skranken.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter og trent personale i beredskap for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner som kan oppstå. Førstehjelpstjenester og medisinsk assistanse er lett tilgjengelig for passasjerer i nød.

Licenciado Miguel de la Madrid Airport prioriterer passasjerkomfort og bekvemmelighet ved å tilby et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. Med sin moderne infrastruktur, vennlige personale og forpliktelse til kvalitet, har flyplassen som mål å gi en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer.


Licenciado Miguel de la Madrid flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Licenciado Miguel de la Madrid flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CLQ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Licenciado Miguel de la Madrid flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Licenciado Miguel de la Madrid flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 59m süren ve A320neo ile gerçekleştirilen Tijuana International Airport (TIJ) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Licenciado Miguel de la Madrid flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Licenciado Miguel de la Madrid flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Aeromar, Volari gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Colima şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Colima şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Licenciado Miguel de la Madrid flyplass (CLQ) tercih ederler.

Colima çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Colima civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella