Spesialtilbud på flyvninger fra Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn (AGU)

Reis til 9 steder med 6

Günlük Planlanmış Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode AGU
By Aguascalientes
Land Mexico (MX)
Fullstendig plassering Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn
Breddegrad 21.697283
Lengdegrad -102.315863
Nettsted Aeropuertosgap.com.mx
Vis på kart Google maps

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning:

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn, som ligger i Aguascalientes, Mexico, er en moderne og effektiv flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for sine passasjerer. Med sin praktiske beliggenhet og mangfoldige utvalg av fasiliteter, sikrer flyplassen en komfortabel og problemfri reise for reisende fra hele verden. La oss utforske noen av de viktigste fasilitetene og tjenestene som tilbys på flyplassen.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassen kan skryte av en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med den nyeste infrastrukturen, noe som sikrer passasjerenes bekvemmelighet og komfort.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder, som passer til forskjellige smaker og preferanser. Fra raske snacks til internasjonal mat, flyplassen tilbyr en kulinarisk opplevelse for alle reisende.
 • Detaljsalg: Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn er hjemsted for flere utsalgssteder, som tilbyr en rekke produkter, inkludert avgiftsfri shopping, mote, elektronikk, suvenirer og mer. Reisende kan unne seg en shoppingtur før flyturen.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller friske opp før flyturen. Salongene tilbyr komfortable sitteplasser, høyhastighets Wi-Fi, ladestasjoner og forretningsfasiliteter for å forbedre den generelle reiseopplevelsen.
 • Flyplasshotell: For passasjerer med lange mellomlandinger eller tidlige morgenflyvninger, tilbyr flyplassen en beleilig plassert hotell. Dette alternativet lar reisende hvile og komme seg uten å måtte forlate flyplassområdet.

Tjenester:

 • Baktransport: Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn tilbyr ulike transportalternativer til og fra terminalen. Disse inkluderer drosjer, bilutleietjenester og skyttelbusser, som sikrer at passasjerer lett kan nå målet.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan velge mellom dekket eller utendørs parkeringsplasser basert på deres preferanser.
 • Wi-Fi: Høyhastighets Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett på en enkel måte.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen sikrer effektiv håndtering av bagasje med tjenester som bagasjeinnpakning, tapt og funnet, og bagasjevogner.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner, flyplassen har medisinske fasiliteter og personell tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp.
 • Informasjonsskranker: For å hjelpe passasjerer med spørsmål eller reiserelatert informasjon, har flyplassen informasjonsskranker som er praktisk plassert i hele terminalen.

Konklusjon:

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn er godt utstyrt med moderne fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til alle reisende. Fra komfortable salonger til et bredt utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter, sørger flyplassen for en hyggelig reiseopplevelse. Med sitt fokus på passasjervennlighet og effektivitet har Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn er en inngangsport til Aguascalientes og Mexico, og gir en sømløs reise for både innenlandske og internasjonale reisende.


Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu AGU ile tanımlanır.

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn ile Midway International Airport (MDW) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 42m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Aeromexico, Volaris, Aeromar, American Airlines, TAR Aerolinea gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Aguascalientes şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Aguascalientes şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Lic. Jesús Terán Peredo internasjonale lufthavn (AGU) tercih ederler.

Aguascalientes çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Aguascalientes civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella