Rimelige flyvninger fra Lianyungang Baitabu flyplass (LYG)

Reis til 29 steder med 16

Lianyungang Baitabu flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lianyungang Baitabu flyplass
Flyplass (IATA) kode LYG
By Lianyungang
Land China (CN)
Fullstendig plassering Lianyungang Baitabu flyplass
Breddegrad 34.564965
Lengdegrad 118.881707
Nettsted Lygairport.com
Vis på kart Google maps

Lianyungang Baitabu Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Lianyungang Baitabu Airport er en internasjonal flyplass som ligger i Lianyungang, Jiangsu-provinsen, Kina. Det fungerer som et viktig knutepunkt for både innenlands og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminal: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med toppmoderne fasiliteter. Det rommer innsjekkingsskranker, sikkerhetskontroller, bagasjeoppbevaringsområder og ulike fasiliteter som butikker, restauranter og salonger.
 • Baner: Lianyungang Baitabu lufthavn har to rullebaner, noe som muliggjør effektiv start og landing operasjoner. Rullebanene er godt vedlikeholdt og designet for å romme både små og store fly.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsmuligheter for både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan enkelt parkere kjøretøyene sine på anviste parkeringsplasser i nærheten av terminalbygningen.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, busser og bilutleie. Disse alternativene sikrer enkel tilgang til flyplassen og lar passasjerer nå sine destinasjoner komfortabelt.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Lianyungang Baitabu flyplass tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten under deres reise. Ladestasjoner er også tilgjengelige for å sikre at elektroniske enheter alltid forblir drevet.

Tjenester

 • Innsjekking: Passasjerer kan sjekke inn enten online eller på dedikerte tellere i terminalen. Selvinnsjekkingskiosker er også tilgjengelige for ekstra bekvemmelighet.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive systemer for bagasjehåndtering, som sikrer trygg og rettidig levering av bagasje til riktige destinasjoner.
 • Detaljhandel og servering: Lianyungang Baitabu Airport har en rekke utsalgssteder som tilbyr avgiftsfri shopping, lokale produkter og internasjonale merkevarer. Flere restauranter og kafeer imøtekommer ulike kulinariske preferanser, og gir en mangfoldig matopplevelse.
 • Lounge: VIP-salonger er tilgjengelige for passasjerer som ønsker privatliv og eksklusivitet. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, forfriskninger og forretningstjenester.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesiell assistanse for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å gi støtte og legge til rette for en jevn reiseopplevelse.
 • Møterom: For forretningsreisende tilbyr Lianyungang Baitabu Airport velutstyrte møterom som kan reserveres på forhånd. Disse fasilitetene er avgjørende for konferanser, presentasjoner eller forhandlinger.

Lianyungang Baitabu Airport prioriterer passasjertilfredshet og sikrer en hyggelig reise ved å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester. Fra den moderne terminalbygningen til dens varierte detaljhandels- og spisesteder, dekker flyplassen de ulike behovene til passasjerene. Enten du reiser for forretninger eller fritid, streber Lianyungang Baitabu Airport etter å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle.


Lianyungang Baitabu flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Lianyungang Baitabu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LYG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lianyungang Baitabu flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Lianyungang Baitabu flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 30m süren ve Airbus A320 (sharklets) ile gerçekleştirilen Kunming Changshui International Airport (KMG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Lianyungang Baitabu flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 16 taşıyıcı, Lianyungang Baitabu flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Tianjin Airlines, Xiamen Airlines, China Southern Airlines, China United Airlines, 9 Air C gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Lianyungang şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Lianyungang şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Lianyungang Baitabu flyplass (LYG) tercih edilen seçenektir.

Lianyungang yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella