Direktefly fra Lewiston-Nez Perce County flyplass (LWS)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Lewiston-Nez Perce County flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SLC Salt Lake City

1 flyvninger per dag

1t 28m Vis pris
DEN Denver

1 flyvninger per dag

2t 24m Vis pris

Lewiston-Nez Perce County flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lewiston-Nez Perce County flyplass
Flyplass (IATA) kode LWS
By Lewiston
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Lewiston-Nez Perce County flyplass
Breddegrad 46.375869
Lengdegrad -117.016045
Nettsted Golws.com
Vis på kart Google maps

Lewiston-Nez Perce County flyplassfasiliteter og tjenester

Lewiston-Nez Perce County flyplass er et viktig knutepunkt for reisende i delstaten Idaho. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, og sikrer en hyggelig og praktisk opplevelse for både passasjerer og flyselskaper. La oss utforske noen av nøkkelfunksjonene som gjør at denne flyplassen skiller seg ut:

Fasiliteter:

  • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen på Lewiston-Nez Perce County Airport gir en komfortabel og effektiv plass for passasjerer. Med romslige sittegrupper, rene toaletter og en rekke spisesteder kan reisende slappe av før flyreisen.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr pålitelige og sikre bagasjehåndteringstjenester. Passasjerer kan forvente at bagasjen deres blir håndtert med forsiktighet og levert umiddelbart ved ankomst.
  • Wi-Fi-tilgang: Gratis høyhastighets-Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet og produktive under oppholdet. tid på anlegget.
  • Parkering: Gode parkeringsplasser er tilgjengelig for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsplassene er utstyrt med passende belysning og overvåking for å sikre sikkerheten til kjøretøyene.
  • Leiebiltjenester: En rekke bilutleiefirmaer er praktisk plassert i terminalbygningen, og gir enkel tilgang til transport for besøkende til regionen.

Tjenester:

  • Flyinformasjon: Flyplassen gir flyinformasjon i sanntid på digitale skjermer plassert i ulike områder av terminalen. Passasjerer kan enkelt spore flyreisene sine og holde seg informert om eventuelle oppdateringer eller endringer.
  • Sikkerhet: Lewiston-Nez Perce County Airport prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Godt trent sikkerhetspersonell, toppmoderne overvåkingssystemer og strenge sikkerhetsprotokoller sikrer et trygt miljø for alle.
  • Kundeservice: Vennlig og kunnskapsrik flyplasspersonell er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer. Fra innsjekking til ombordstigning kan passasjerer forvente eksepsjonell kundeservice som forbedrer deres generelle reiseopplevelse.
  • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker og spisesteder for reisende. Fra grip-og-gå-snacks til sitte-ned-restauranter, det er noe for enhver smak og preferanse.
  • Tilgjengelighet: Lewiston-Nez Perce County Airport har som mål å være inkluderende for alle passasjerer. Terminalbygningen og fasilitetene er designet for å imøtekomme personer med funksjonshemninger, og sikrer en jevn og tilgjengelig opplevelse for alle.

Lewiston-Nez Perce County Airport er forpliktet til å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester, som tilfredsstiller behovene til både fritids- og forretningsreisende. Med fokus på bekvemmelighet, sikkerhet og kundetilfredshet spiller denne flyplassen en viktig rolle i transportinfrastrukturen i regionen.


Lewiston-Nez Perce County flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Lewiston-Nez Perce County flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Lewiston-Nez Perce County flyplass belirlenmiş IATA kodu LWS ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Lewiston-Nez Perce County flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 15m süren ve Canadair (Bombardier) Regional Jet ile gerçekleştirilen Denver International Airport (DEN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Lewiston-Nez Perce County flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Lewiston-Nez Perce County flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, United Airlines, Delta Air Line ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Lewiston şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Lewiston şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Lewiston-Nez Perce County flyplass (LWS) tercih ederler.

Lewiston çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Lewiston civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella