Non-stop flyvning fra Lengpui flyplass (AJL)

Reis til 5 steder med 3

Günlük Kalkış Programı Lengpui flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CCU Kolkata

1-2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
IMF Imphal

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
IXA Agartala

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
SHL Sheldon

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
DEL Delhi

1 flyvninger per dag

2t 53m Vis pris

Lengpui flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lengpui flyplass
Flyplass (IATA) kode AJL
By Aizawl
Land India (IN)
Fullstendig plassering Lengpui flyplass
Breddegrad 23.838518
Lengdegrad 92.621020
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Lengpui flyplassfasiliteter og tjenester

Lengpui flyplass, som ligger i Aizawl, Mizoram, er en moderne flyplass som fungerer som en avgjørende inngangsport til den nordøstlige delen av India. Med sine toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, sikrer Lengpui Airport en komfortabel og problemfri reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Bagasjevogner: Flyplassen tilbyr bagasjetraller for å hjelpe passasjerene med å bære bagasjen på en enkel måte.
 • Bagasjehåndtering: Lengpui flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre sikker transport av bagasje.
 • Tapt. og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander er et dedikert tapt og funnet kontor tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å finne eiendelene deres.
 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Mobile ladestasjoner: Ladestasjoner for elektroniske enheter er tilgjengelige slik at passasjerer kan lade telefonene og andre gadgets.

Sikkerhet og sikkerhet

 • Bagasjekontroll: Lengpui flyplass følger strengt sikkerhetsprotokollene og utfører bagasjekontroll for å sikre passasjersikkerhet.
 • CCTV-overvåking: Hele terminalen er utstyrt med lukket kretsløp TV-kameraer (CCTV) for å overvåke og forbedre sikkerheten i lokalene.
 • Brannsikkerhet: Flyplassen har godt vedlikeholdte brannsikkerhetstiltak på plass, inkludert brannslukningsapparater og røykvarslere, for å sikre sikkerheten til passasjerer og personell.
 • Nødmedisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødstilfeller har Lengpui lufthavn medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi umiddelbar hjelp.

Detaljhandel og servering

 • Duty-free shopping: Lengpui Airport har taxfree-butikker der passasjerer kan unne seg taxfree-shopping og kjøpe et bredt spekter av produkter, inkludert kosmetikk, parfymer, elektronikk og mer.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder og kafeer tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke lokale og internasjonale retter.

Transport

 • Taxier og bilutleie: Passasjerer kan enkelt finne drosjer eller leie biler fra flyplassen for å nå de ønskede destinasjonene.
 • Offentlig transport: Ulike alternativer for offentlig transport er tilgjengelig like utenfor flyplassen, og gir praktisk tilkobling til ulike deler av flyplassen. by.

Tilleggstjenester

 • Minibanker og valutaveksling: Lengpui lufthavn har minibanker og valutavekslingsskranker for å lette tilgangen til kontanter og utenlandsk valuta.
 • Reisehjelp: Flyplassen har informasjonsskranker og vennlig personale for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller spesielle krav.

Lengpui flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Lengpui flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AJL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lengpui flyplass için atanmıştır.

Lengpui flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lengpui flyplass ile Indira Gandhi International Airport (DEL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lengpui flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Lengpui flyplass hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, Air India, Air Indi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Aizawl şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Aizawl şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Lengpui flyplass (AJL) tercih edilen seçenektir.

Aizawl yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella