Flygninger som går fra Lemnos internasjonale flyplass (LXS)

Utforsk 4 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Lemnos internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen

1-2 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
JIK Ikaria
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
SKG Thessaloniki
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
MJT Mytilini
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Lemnos internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lemnos internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode LXS
By Lemnos
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Lemnos internasjonale flyplass
Breddegrad 39.923559
Lengdegrad 25.233541
Vis på kart Google maps

Lemnos internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Lemnos internasjonale lufthavn, også kjent som Hephaestus flyplass, er en liten flyplass som ligger på øya Lemnos i Hellas. Selv om den kan være mindre i størrelse sammenlignet med store internasjonale flyplasser, tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

Flyplassen Terminalen er godt utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende:

 • Innsjekkingsskranker: Innsjekkingsskrankene har en praktisk beliggenhet ved inngangen, og lar passasjerer enkelt fullføre innsjekkingen prosess.
 • Bagasjetjenester: For å sikre problemfri reise, tilbyr Lemnos internasjonale lufthavn bagasjehåndteringstjenester inkludert bagasjeinnpakning, oppbevaring og tapt og funnet.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker.: Passasjerer kan unne seg litt detaljterapi eller handle suvenirer i siste liten i de forskjellige butikkene som er tilgjengelige i terminalen. Det er også en avgiftsfri butikk som tilbyr et bredt utvalg av taxfree-produkter.
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen har et utvalg spisesteder som serverer både lokalt og internasjonalt kjøkken, slik at passasjerene kan ta en rask matbit eller nyt et rolig måltid før reisen.
 • Lounge: Lemnos internasjonale lufthavn tilbyr komfortable og romslige salonger hvor passasjerene kan slappe av, ta igjen jobben eller nyte gratis forfriskninger og Wi-Fi-tilgang.

Transporttjenester

Flyplassen tilbyr flere transportalternativer for å lette tilgangen til og fra terminalen:

 • Taxitjenester: Drosjer er lett tilgjengelig på flyplassen, og tilbyr en praktisk og effektiv måte å nå ønsket reisemål.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, slik at passasjerer kan leie et kjøretøy og utforske øya i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Offentlige busser kjører vanlige ruter fra flyplassen til hovedbyene på øya, og gir et rimelig transportalternativ.

Tilleggstjenester

For å sikre en komfortabel og hyggelig opplevelse tilbyr Lemnos internasjonale lufthavn tilleggstjenester:

 • Minibank og valutaveksling: Passasjerer har lett tilgang til minibanker og valutavekslingsfasiliteter i terminalen.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har et medisinsk senter der helsetjenester er tilgjengelige for nødstilfeller eller medisinske behov under reisen.
 • Informasjonsskranker: Kunnskapsrike ansatte er til stede ved informasjonsskranker for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen setter sin ære i å være tilgjengelig for rullestolbrukere, og tilbyr forbedrede fasiliteter og tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov.
 • Gratis Wi-Fi: Reisende kan holde kontakten med venner og familie eller komme på jobb med gratis Wi-Fi på hele terminalen.

Samlet sett kan Lemnos internasjonale lufthavn være liten i størrelse, men den har en rekke fasiliteter og tjenester for å gi en praktisk og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Lemnos internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LXS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lemnos internasjonale flyplass için atanmıştır.

Lemnos internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lemnos internasjonale flyplass ile Athens International Airport 'Eleftherios Venizelos' (ATH) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lemnos internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Lemnos internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Olympic Air, Sky Expres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Lemnos şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Lemnos şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Lemnos internasjonale flyplass (LXS) tercih edilen seçenektir.

Lemnos çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Lemnos civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella