Direktefly fra Leipzig/Halle flyplass (LEJ)

Reis til 20 steder med 15

Günlük Planlanmış Leipzig/Halle flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FRA Frankfurt

3-4 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
MUC München

2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
VIE Wien

2 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
AYT Antalya

2 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
HRG Hurghada

1 flyvninger per dag

4t 35m Vis pris
LPA Las Palmas

1 flyvninger per dag

5t 5m Vis pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
KIV Chisinau
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
DUB Dublin
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris

Leipzig/Halle flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Leipzig/Halle flyplass
Flyplass (IATA) kode LEJ
By Leipzig
Land Germany (DE)
Fullstendig plassering Leipzig/Halle flyplass
Breddegrad 51.422081
Lengdegrad 12.220381
Nettsted Leipzig-halle-airport.de
Vis på kart Google maps
Leipzig/Halle flyplass
Leipzig/Halle flyplass
Leipzig/Halle flyplass
Leipzig/Halle flyplass
Leipzig/Halle flyplass
Leipzig/Halle flyplass

Leipzig/Halle flyplassfasiliteter og tjenester

Leipzig/Halle flyplass, som ligger i Schkeuditz, Tyskland, er en av de travleste flyplassene i landet. Med sin moderne infrastruktur og et bredt spekter av fasiliteter og tjenester streber den etter å gi en hyggelig reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking skranker: Flyplassen har et stort antall innsjekkingsskranker utstyrt med moderne teknologi for å sikre rask og effektiv behandling av passasjerer.
 • Detaljhandel og spisesteder: Passasjerer kan nyte en rekke butikker, inkludert taxfree butikker, hvor de kan kjøpe suvenirer, luksusvarer og andre nødvendige reisesaker. Det finnes også flere restauranter, kafeer og barer som tilbyr et variert utvalg av kulinariske alternativer for ulike smaker.
 • Lounge: Leipzig/Halle flyplass tilbyr både flyselskapssalonger og uavhengige salonger, noe som gir et komfortabelt og avslappende miljø for passasjerer til å vente før fly.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plassert i terminalen, lar minibanker og valutavekslingsskranker passasjerer ta ut kontanter eller veksle valuta etter behov.
 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er tilgjengelig over hele terminalen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Flerspråklige ansatte er også til stede for å imøtekomme behovene til internasjonale reisende.

Transport

 • Offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og omkringliggende områder med et effektivt offentlig transportnettverk, inkludert busser og tog. Passasjerer kan enkelt nå sine destinasjoner til rimelige priser.
 • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalen, noe som gir en praktisk transportmåte for passasjerer som foretrekker mer privatliv og fleksibilitet.
 • Bil utleie: Ulike bilutleiefirmaer har sine skrivebord på flyplassen, slik at reisende kan leie kjøretøy for sin videre reise. Dette alternativet gir passasjerene friheten til å utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Parkering: Leipzig/Halle flyplass har rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsplassene er sikre og praktisk plassert, noe som sikrer enkel tilgang til terminalen.

Tilleggstjenester

 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi gjennom hele terminalen, noe som gjør det mulig for passasjerer å holde kontakten og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Familievennlige fasiliteter som babypleierom utstyrt med garderober og pleieområder er tilgjengelig.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen streber etter å imøtekomme behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller andre funksjonshemninger. Fasiliteter som rullestolassistanse og utpekte parkeringsplasser er gitt for å sikre en komfortabel reise for alle passasjerer.
 • Tapt og funnet: Mistet og funnet-tjenester er tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerer med å hente gjenstander eller eiendeler som er tapt..

Med sitt brede utvalg av fasiliteter og tjenester har Leipzig/Halle lufthavn som mål å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom terminalene. Fra praktiske transportmuligheter til komfortable salonger og hjelpsomt personale, forsøker flyplassen å gjøre enhver reisendes reise så stressfri som mulig.


Leipzig/Halle flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Leipzig/Halle flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LEJ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Leipzig/Halle flyplass için atanmıştır.

Leipzig/Halle flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Leipzig/Halle flyplass ile Tenerife South Airport (TFS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Leipzig/Halle flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 15 taşıyıcı, Leipzig/Halle flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Lufthansa, Condor, Austrian, Ryanair, Turkish Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Leipzig şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Leipzig şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Leipzig/Halle flyplass (LEJ) tercih edilen seçenektir.

Leipzig çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Leipzig civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella