Non-stop flyvning fra Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass (IXL)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner via 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DEL Delhi

3-5 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
IXJ Jammu

1-3 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
IXC Chandigarh

2 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
SXR Srinagar

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass
Flyplass (IATA) kode IXL
By Leh
Land India (IN)
Fullstendig plassering Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass
Breddegrad 34.140465
Lengdegrad 77.545812
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Leh Kushok Bakula Rimpochee Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Leh Kushok Bakula Rimpochee Airport, som ligger i Leh, Ladakh, er en av de høyeste flyplassene i verden, som ligger i en høyde av 3 256 meter (10 682 fot) over havet. Flyplassen er oppkalt etter den 19. Kushok Bakula Rinpoche, en kjent buddhistisk lærd og den tidligere indiske ambassadøren i Mongolia og Bhutan. Med sin unike geografiske plassering og betydning som en inngangsport til den vakre regionen Ladakh, tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse.

Fasiliteter og tjenester

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning designet for å håndtere både innenlandske og internasjonale flyvninger. Det gir et rent og romslig miljø for passasjerer.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringsfasiliteter, som sikrer at bagasjen håndteres med forsiktighet og leveres raskt til passasjerene ved ankomst.
  • Detaljhandel og servering: Ulike butikker og restauranter er tilgjengelige på flyplassen for å imøtekomme behovene til reisende. Passasjerer kan unne seg avgiftsfri shopping eller nyte et måltid før eller etter flyturen.
  • Toaletter og venteområder: Flyplassen tilbyr rene toalettfasiliteter for passasjerer. I tillegg er komfortable venteområder tilgjengelig for passasjerer å slappe av før flyturen.
  • Medisinske fasiliteter: Et medisinsk assistansesenter er plassert på flyplassen for å gi umiddelbar medisinsk hjelp til passasjerer, hvis nødvendig.
  • Transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og andre store turistmål gjennom ulike transportmåter, inkludert drosjer og busser.
  • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie biler fra flyplassen å utforske Ladakhs naturskjønne skjønnhet i sitt eget tempo.
  • Wi-Fi og tilkobling: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling til passasjerer, noe som sikrer at de kan holde kontakten med sine kjære eller håndtere viktige oppgaver under reisen.
  • Tilgjengelig for rullestolbrukere: Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for rullestolbrukere, noe som sikrer at passasjerer med mobilitetsproblemer enkelt kan navigere i terminalbygningen.
  • Flyinformasjon: Oversiktlig og opp- oppdatert flyinformasjon er tilgjengelig i hele terminalen, og hjelper passasjerene med å holde seg informert om deres avgangs- og ankomsttider.

Leh Kushok Bakula Rimpochee Airport er ikke bare en flyplass, men også en inngangsport til flyplassen. fantastisk landskap i Ladakh. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer den at passasjerene får en hyggelig og problemfri reiseopplevelse. Enten det er den moderne terminalbygningen, ulike butikker og spisesteder, eller tilgjengeligheten av transportfasiliteter, streber flyplassen etter å møte behovene til reisende fra hele verden. Så hvis du planlegger en tur til Ladakh, kan du være trygg på at Leh Kushok Bakula Rimpochee Airport vil gi deg all den komforten og bekvemmeligheten du trenger for å starte reisen på riktig måte.


Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass belirlenmiş IATA kodu IXL ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Indira Gandhi International Airport (DEL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass hizmet vermektedir ve aralarında GoAir, Air India, IndiGo, SpiceJet, Vistar gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Leh şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Leh şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Leh Kushok Bakula Rimpochee flyplass (IXL) tercih ederler.

Leh yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella