Flygninger som går fra Larnaca internasjonale flyplass (LCA)

Non-stop flyvninger til 77 destinasjoner med 45 forskjellige flyselskaper

Larnaca internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Larnaca internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode LCA
By Larnaka
Land Cyprus (CY)
Fullstendig plassering Larnaca internasjonale flyplass
Breddegrad 34.872340
Lengdegrad 33.620352
Nettsted Hermesairports.com
Vis på kart Google maps
Larnaca internasjonale flyplass
Larnaca internasjonale flyplass
Larnaca internasjonale flyplass
Larnaca internasjonale flyplass
Larnaca internasjonale flyplass
Larnaca internasjonale flyplass

Larnaca internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

Larnaca internasjonale lufthavn, som ligger i byen Larnaca på Kypros, er den største og travleste flyplassen i landet. Den fungerer som en viktig inngangsport til øya, og tar imot millioner av passasjerer hvert år. Flyplassen har en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygninger: Larnaca internasjonale lufthavn består av to moderne og vel- vedlikeholdte terminalbygninger, som betjener både innenlands- og utenlandsflyvninger. Disse terminalbygningene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende.
  • Detaljhandel: Flyplassen har en rekke butikker som tilbyr et bredt utvalg av produkter og suvenirer. Reisende kan glede seg over avgiftsfri shopping, bla gjennom lokalt håndverk eller kjøpe nødvendigheter i siste liten.
  • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter, kafeer og gatekjøkken tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en mangfoldig utvalg av retter og drikkevarer for enhver smak. Enten passasjerer leter etter en rask matbit eller et komplett måltid, kan de finne et passende alternativ.
  • Lounge: Larnaca International Airport tilbyr førsteklasses lounger for passasjerer som søker et mer komfortabelt og eksklusivt miljø. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis snacks, drikkevarer og Wi-Fi-tilgang, slik at reisende kan slappe av eller jobbe i fredelige omgivelser.
  • Bilutleie: For de som ønsker å utforske Kypros på egen hånd. eget tempo tilbyr flyplassen en rekke bilutleietjenester. Denne bekvemmeligheten lar besøkende enkelt få tilgang til populære turistdestinasjoner eller ganske enkelt reise rundt på øya.

Tjenester

  • Informasjonsskranker: Flyplassen har informasjonsskranker strategisk plassert overalt. terminalene, bemannet med kunnskapsrikt personell som er klare til å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
  • Bagasjetjenester: Larnaca internasjonale lufthavn tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeoppbevaring, tapt og funnet fasiliteter og bagasjeinnpakning. Reisende kan enkelt oppbevare eiendelene sine eller rapportere tapte gjenstander.
  • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som gjør det mulig for passasjerer å holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb under oppholdet. reiser.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske tjenester tilgjengelig for passasjerer som trenger medisinsk hjelp. Det er opplærte fagfolk og velutstyrte fasiliteter for å håndtere eventuelle helsenødsituasjoner som kan oppstå.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige for reisende å nå sine destinasjoner. Disse inkluderer drosjer, busser og privat transport, som gir praktiske og pålitelige transportløsninger.

Larnaca internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Larnaca internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Larnaca internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu LCA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Larnaca internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 30m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Edinburgh Airport (EDI) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Larnaca internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Larnaca internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 45 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wizz Air, Aegean Airlines, Charlie Airlines, Sky Express, Emirate ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Larnaka şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Larnaka şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Larnaca internasjonale flyplass (LCA) tercih ederler.

Larnaka yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella