Non-stop flyvning fra Lappeenranta flyplass (LPP)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Lappeenranta flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BGY Bergamo

1 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris

Lappeenranta flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lappeenranta flyplass
Flyplass (IATA) kode LPP
By Lappeenranta
Land Finland (FI)
Fullstendig plassering Lappeenranta flyplass
Breddegrad 61.044088
Lengdegrad 28.156438
Nettsted Lppairport.fi
Vis på kart Google maps

Lappeenranta Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Lappeenranta Airport, som ligger i byen Lappeenranta, Finland, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme og gi bekvemmelighet til reisende. Enten du ankommer eller drar, sikrer flyplassen en hyggelig opplevelse med sine moderne fasiliteter og effektive tjenester.

Fasiliteter

 • Roslige og komfortable venteområder:
 • Flyplassen har rikelig med sitteplasser hvor passasjerene kan slappe av og vente på flyreisen. Disse venteområdene er utstyrt med komfortable sitteplasser og ladepunkter for elektroniske enheter.

 • Restauranter og kafeer:
 • Det er flere restauranter og kafeer tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr et utvalg av mat og drikkealternativer. Passasjerer kan unne seg deilige måltider eller ta en rask matbit før reisen.

 • Tollfri shopping:
 • Lappeenranta lufthavn har avgiftsfrie butikker, slik at passasjerer kan utforske og kjøpe en rekke av produkter til taxfree-priser. Fra suvenirer til parfymer, det er noe for enhver smak.

 • Bilutleie:
 • For reisende som trenger transport ved ankomst, tilbyr flyplassen bilutleietjenester. Passasjerer kan enkelt leie en bil fra anerkjente selskaper som befinner seg innenfor flyplassens område.

 • Minibanker og valutaveksling:
 • Minibanker er tilgjengelig over hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerene har tilgang til kontanter. I tillegg tilbyr flyplassen valutavekslingstjenester, slik at reisende enkelt kan konvertere valutaen sin.

 • Gratis Wi-Fi:
 • For å imøtekomme behovene til moderne reisende, tilbyr Lappeenranta Airport gratis Wi-Fi -Fi i hele sine lokaler. Passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.

Tjenester

 • Bagasjetjenester:
 • Flyplassen tilbyr bagasje tjenester for å sikre en problemfri opplevelse for passasjerene. Fra bagasjeoppbevaring til tapt og funnet tjenester, personalet er klare til å hjelpe med alle bagasjerelaterte spørsmål.

 • Spesielle behovsassistanse:
 • Lappeenranta Airport er forpliktet til å tilby en komfortabel opplevelse for alle passasjerer. Flyplassen tilbyr spesiell assistanse for personer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger.

 • Parkeringsfasiliteter:
 • For passasjerer som reiser med bil, tilbyr flyplassen praktiske parkeringsfasiliteter. Både korttids- og langtidsparkeringsalternativer er tilgjengelige, noe som sikrer enkel tilgang til terminalen.

 • Flyinformasjon:
 • Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom monitorer ligger på hele flyplassen. Dette sikrer at reisende er klar over eventuelle endringer i flyrutene deres.

 • Transportalternativer:
 • For å lette transporten til og fra flyplassen er det ulike alternativer tilgjengelig, inkludert drosjer, busser og private overføringer. Passasjerer kan velge den mest passende transportmåten basert på deres behov og preferanser.


Sıkça Sorulan Sorular

Lappeenranta flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LPP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lappeenranta flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Lappeenranta flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Lappeenranta flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Lappeenranta flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Lappeenranta şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Lappeenranta şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Lappeenranta flyplass (LPP) tercih edilen seçenektir.

Lappeenranta yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella