Rimelige flyvninger fra Lanzarote flyplass (ACE)

Direkteflyvninger til 81 destinasjoner betjenes av 30 flyselskaper.

Lanzarote flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Lanzarote flyplass
Flyplass (IATA) kode ACE
By Arrecife
Land Spain (ES)
Fullstendig plassering Lanzarote flyplass
Breddegrad 28.950438
Lengdegrad -13.605777
Nettsted Aena.es
Vis på kart Google maps
Lanzarote flyplass
Lanzarote flyplass
Lanzarote flyplass
Lanzarote flyplass
Lanzarote flyplass
Lanzarote flyplass

Lanzarote Airport Facilities and Services

Introduksjon

Lanzarote Airport, også kjent som Arrecife Airport, er den viktigste internasjonale inngangsporten til den vakre øya Lanzarote på Kanariøyene, Spania. Den betjener millioner av passasjerer hvert år med sine moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester. La oss utforske noen av hovedtilbudene til denne flyplassen.

Fasiliteter

  • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker der reisende kan fullføre innsjekkingen. behandles praktisk før flyvningene deres. Personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med deres behov.
  • Detaljhandel: Lanzarote flyplass har en rekke butikker som tilbyr et omfattende utvalg av avgiftsfrie varer, lokale suvenirer, mote og tilbehør. Passasjerer kan nyte en hyggelig handleopplevelse mens de venter på flyreisen.
  • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer spredt over hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerene har tilgang til et bredt utvalg av deilige måltider og drikkevarer. Fra raske snacks til helretters måltider, alternativene dekker ulike smaker.
  • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flere steder på flyplassen. Disse fasilitetene sikrer at reisende har tilgang til lokal valuta, noe som gjør reisen mer praktisk.
  • Bilutleie: For reisende som ønsker å utforske den vakre øya i sitt eget tempo, tilbyr Lanzarote flyplass flere bilutleietjenester. Passasjerer kan enkelt leie et kjøretøy ved ankomst og begi seg ut på øyeventyrene sine.

Tjenester

  • Bagasjehåndtering: Lanzarote flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at reisendes eiendeler transporteres trygt til og fra flyet. Tapt og funnet fasiliteter er også tilgjengelig for feilhåndtert bagasje.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen er designet for å ta imot passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe slike reisende gjennom hele reisen, fra innsjekking til ombordstigning og avstigning.
  • Wi-Fi-tilgang: Lanzarote flyplass forstår viktigheten av å holde kontakten. Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at de kan surfe på internett, sjekke e-post eller ganske enkelt holde kontakten med sine nærmeste.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både kortsiktig opphold. og langtidsopphold. Passasjerer kan parkere kjøretøyene sine sikkert og praktisk, med mulighet for reservert parkering på forhånd for ekstra bekvemmelighet.
  • Informasjonsskranker: For å gjøre reisendes opplevelse smidig og problemfri, er informasjonsskranker strategisk plassert innenfor terminalen. Medarbeidere er lett tilgjengelige for å gi veiledning, svare på spørsmål og tilby generell assistanse.

Lanzarote flyplass sikrer at reisende har tilgang til et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, og tilbyr bekvemmelighet og komfort gjennom hele oppholdet. reise. Med sine moderne fasiliteter kan passasjerer slappe av, handle, spise og holde kontakten mens de venter på flyreisen. Flyplassen har som mål å gi en sømløs reiseopplevelse for alle besøkende til Lanzarote, og setter tonen for en uforglemmelig ferie på denne fascinerende øya.


Sıkça Sorulan Sorular

Lanzarote flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ACE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lanzarote flyplass için atanmıştır.

Lanzarote flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lanzarote flyplass ile Oslo Airport Gardermoen (OSL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lanzarote flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 30 taşıyıcı, Lanzarote flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Binter Canarias, Ryanair, Prescott Support Company, Jet2, easyJe gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Arrecife şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Arrecife şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Lanzarote flyplass (ACE) tercih edilen seçenektir.

Arrecife çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Arrecife civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella