Direktefly fra Lalibela flyplass (LLI)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Lalibela flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADD Addis Abeba

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Lalibela flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Lalibela flyplass
Flyplass (IATA) kode LLI
By Lalibela
Land Ethiopia (ET)
Fullstendig plassering Lalibela flyplass
Breddegrad 11.975202
Lengdegrad 38.981154
Vis på kart Google maps

Lalibela flyplassfasiliteter og tjenester

Lalibela flyplass, som ligger i Etiopia, fungerer som den primære inngangsporten for turister og reisende som besøker den historiske byen Lalibela. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerene.

Terminalbygning

Terminalbygningen på Lalibela flyplass er utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov. Det gir et rent og romslig miljø for reisende å slappe av og vente på flyreisene sine.

 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan fullføre innsjekkingsprosessen effektivt ved de dedikerte innsjekkingsskrankene innenfor terminalbygningen.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at passasjerenes bagasje håndteres trygt og leveres raskt.
 • Loungeområde: Et komfortabelt salongområde er tilgjengelig for passasjerer å slappe av og nyte forfriskninger før flyreisen.
 • Detaljhandel og spisesteder: Terminalbygningen huser en rekke butikker og spisesteder som tilbyr en rekke produkter og retter.

Baketransport

Lalibela flyplass tilbyr praktiske bakketransportalternativer for å koble passasjerer til byen Lalibela og andre destinasjoner.

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, som gir en praktisk og problemfri transportform.
 • Bilutleietjenester: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, slik at passasjerer kan utforske Lalibela i sitt eget tempo.
 • Shutteltjenester: Skytteltjenester er tilgjengelige for å transportere passasjerer til hoteller og populære turiststeder i Lalibela.

Tilleggstjenester

I tillegg til de grunnleggende fasilitetene, er Lalibela flyplass tilbyr en rekke tilleggstjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer.

 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er plassert i terminalbygningen som gir passasjerene all nødvendig informasjon eller assistanse.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassen.
 • Wi-Fi: Lalibela flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med medisinske fasiliteter for å håndtere nødstilfeller eller grunnleggende medisinske behov til passasjerer.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemninger, med rullestolhjelp og spesielle fasiliteter.

Med sin velutstyrte terminalbygning, bakketransportmuligheter og tilleggstjenester, prioriterer Lalibela lufthavn passasjerkomfort og bekvemmelighet. Målet er å gi et positivt førsteinntrykk og en jevn reiseopplevelse for besøkende til den historiske byen Lalibela.


Sıkça Sorulan Sorular

Lalibela flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Lalibela flyplass belirlenmiş IATA kodu LLI ile tanımlanır.

Lalibela flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Lalibela flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lalibela flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Lalibela flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ethiopian Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Lalibela şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Lalibela şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Lalibela flyplass (LLI) tercih ederler.

Lalibela yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella