Non-stop flyvning fra LaGuardia flyplass (LGA)

Reis til 84 steder med 9

LaGuardia flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn LaGuardia flyplass
Flyplass (IATA) kode LGA
By New York City
Land United-States (US)
Fullstendig plassering LaGuardia flyplass
Breddegrad 40.776927
Lengdegrad -73.873966
Nettsted Panynj.gov
Vis på kart Google maps
LaGuardia flyplass
LaGuardia flyplass
LaGuardia flyplass
LaGuardia flyplass
LaGuardia flyplass
LaGuardia flyplass

LaGuardia flyplass

LaGuardia Airport fasiliteter og tjenester

LaGuardia Airport, som ligger i Queens, New York, er en av de travleste flyplassene i USA. Med sin praktiske beliggenhet og mange fasiliteter, gir det en hyggelig opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminaler: LaGuardia flyplass har fire passasjerterminaler, referert til som A, B, C og D. Hver terminal tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter som restauranter, butikker og salonger som reisende kan nyte.
 • Restauranter og butikker: Flyplassen har et bredt utvalg av spisesteder, inkludert raske matkjeder, kaffebarer og sitteplasser. Det er også mange butikker som tilbyr alt fra klær og tilbehør til avgiftsfrie varer, slik at reisende kan unne seg litt butikkterapi.
 • Lounge: For de som ønsker en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse, tilbyr LaGuardia Airport flere salonger. Disse salongene gir et rolig og avslappende miljø borte fra kjas og mas på terminalene og tilbyr fasiliteter som gratis mat og drikke, Wi-Fi og komfortable sitteplasser.
 • Tilgjengelighet: LaGuardia Airport streber etter å ha plass til alle passasjerer, inkludert funksjonshemmede. Flyplassen tilbyr tilgjengelig parkering, toaletter og transportmuligheter. I tillegg er det utpekte områder for personer med redusert mobilitet for å få hjelp.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Det er viktig å holde kontakten mens du reiser, og LaGuardia Airport forstår det. Det tilbyr gratis Wi-Fi på hele terminalene, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben. Flyplassen har også en rekke ladestasjoner for å holde enhetene slått på.
 • Parkering: LaGuardia flyplass tilbyr en rekke parkeringsmuligheter for reisende, inkludert langtids- og korttidsparkeringsområder. Det er også venteplasser for mobiltelefoner der enkeltpersoner kan vente med å hente passasjerer uten å måtte betale for parkering.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: LaGuardia Airport tilbyr bagasjetjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse. Disse tjenestene inkluderer bagasjeoppbevaring, bagasjeinnpakning og bagasjevogner for enkel transport.
 • Transport: Det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen med ulike transportalternativer. Passasjerer kan velge mellom leiebiler, drosjer, felleskjøringstjenester eller offentlig transport. Det er også praktiske skytteltjenester tilgjengelig til hoteller i nærheten.
 • Tapt og funnet: I tilfelle en gjenstand blir borte eller forlagt på flyplassen, har LaGuardia Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe med å spore opp og hente tapte eiendeler.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter og personell tilgjengelig for å tilby assistanse i nødstilfeller eller mindre medisinske problemer.
 • Kjæledyravlastningsområder: LaGuardia lufthavn forstår behovene av passasjerer som reiser med kjæledyr. Flyplassen har utpekte avlastningsområder for kjæledyr der kjæledyr kan strekke bena og ivareta behovene deres før eller etter en flytur.
 • Lekeområder for barn: Å reise med barn kan være utfordrende, men LaGuardia flyplass gjør det enklere med dedikerte lekeområder hvor barna kan brenne av litt energi før en flytur.

LaGuardia Airport går utover for å sikre at passasjerene får en hyggelig og praktisk opplevelse. Med sine moderne fasiliteter, et bredt utvalg av fasiliteter og eksepsjonelle tjenester, fortsetter flyplassen å være et toppvalg for reisende.


LaGuardia flyplass Sıkça Sorulan Sorular

LaGuardia flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, LaGuardia flyplass belirlenmiş IATA kodu LGA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

LaGuardia flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 27m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Montrose Regional Airport (MTJ) destinasyonuna ulaşmaktadır.

LaGuardia flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

LaGuardia flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 9 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Delta Air Lines, American Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

New York City şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

New York City şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla John F. Kennedy internasjonale flyplass (JFK) tercih ederler.

New York City yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella