Non-stop flyvning fra Labuan flyplass (LBU)

Utforsk 3 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Labuan flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BKI Kota Kinabalu

5 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
MYY Miri

5 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
KUL Sepang

2-3 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris

Labuan flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Labuan flyplass
Flyplass (IATA) kode LBU
By Labuan
Land Malaysia (MY)
Fullstendig plassering Labuan flyplass
Breddegrad 5.294438
Lengdegrad 115.249250
Nettsted Malaysiaairports.com.my
Vis på kart Google maps

Labuan Airport Fasiliteter og tjenester

Labuan Airport, som ligger på den avgiftsfrie øya Labuan, Malaysia, fungerer som en viktig luftfartsport for turister og forretningsreisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer. La oss utforske noen av de viktigste fasilitetene som er tilgjengelige på Labuan lufthavn:

Terminalfasiliteter:

 • Innsjekkingsskranker: Labuan flyplass har flere innsjekkingsskranker for å lette en smidig sjekk - i prosess for passasjerer.
 • Bagasjehåndtering: Passasjerer kan nyte effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at bagasjen deres transporteres trygt til destinasjonene.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: flyplassen terminalen er hjemsted for en rekke detaljhandels- og avgiftsfrie butikker der reisende kan unne seg shopping for både viktige ting og suvenirer.
 • Mat- og drikkeutsalg: Det er flere restauranter, kafeer og snackbarer på Labuan Flyplass, som tilbyr et bredt spekter av kulinariske alternativer for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.
 • Loungeområde: Passasjerer kan slappe av i salongområdet, utstyrt med komfortable sitteplasser, mens de nyter gratis Wi-Fi og lesing materialer.
 • Minibanker og valutaveksling: Labuan lufthavn har flere minibanker og valutavekslingsskranker for å lette tilgangen til kontanter og valutavekslingstjenester.

Transport og parkering:

 • Taxitjenester: Passasjerer kan benytte seg av taxitjenester like utenfor flyplassterminalen, noe som sikrer praktisk transport til de ønskede destinasjonene.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer på Labuan Flyplass, som gir passasjerene friheten til å utforske øya i sitt eget tempo.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter for de som reiser med egne kjøretøy.

Spesiell assistanse:

 • Tilgang for funksjonshemmede: Flyplassen er fullt utstyrt for passasjerer med funksjonshemminger, med ramper, heiser og handikapfasiliteter.
 • Spesialtilbud. Trenger tjenester: Labuan flyplass gir spesiell assistanse til passasjerer med spesifikke behov, for eksempel enslige mindreårige, eldre reisende og enkeltpersoner med medisinske tilstander.

Andre tjenester:

 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-tjeneste er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å finne de forlagte eiendelene deres.
 • Informasjonsskranke: Flyplassen har en informasjonsskranke hvor det vennlige personalet står klare til å hjelpe og svare. alle spørsmål.
 • Wi-Fi-tilgang: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen, slik at de kan holde seg tilkoblet under reisen.

Labuan Airport streber etter å gi passasjerene en komfortabel og hyggelig opplevelse ved å levere et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, sørger Labuan Airport for at reisen begynner og slutter på en positiv måte.


Labuan flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Labuan flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LBU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Labuan flyplass için atanmıştır.

Labuan flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Labuan flyplass ile Kuala Lumpur International Airport (KUL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Labuan flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Labuan flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Malaysia Airlines, AirAsi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Labuan şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Labuan şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Labuan flyplass (LBU) tercih edilen seçenektir.

Labuan çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Labuan civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella