Rimelige flyvninger fra Lábrea flyplass (LBR)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Lábrea flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CIZ Coari
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
PVH Porto Velho
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Lábrea flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Lábrea flyplass
Flyplass (IATA) kode LBR
By Lábrea
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Lábrea flyplass
Breddegrad -7.278085
Lengdegrad -64.769513
Vis på kart Google maps

Lábrea flyplassfasiliteter og tjenester

Lábrea flyplass, som ligger i kommunen Lábrea i delstaten Amazonas, Brasil, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Med fokus på å tilby moderne fasiliteter og effektiv drift, streber flyplassen etter å møte behovene til både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Fasiliteter

Lábrea flyplass har en rekke fasiliteter designet for å forbedre den generelle reiseopplevelsen til sine besøkende:

  • Terminalbygning: Den romslige og godt vedlikeholdte terminalbygningen gir et komfortabelt venteområde for passasjerer. Den er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert toaletter, sittegrupper og ladestasjoner.
  • Detaljhandel og servering: Flyplassen tilbyr et utvalg utsalgssteder og spisesteder for å imøtekomme preferansene til reisende. Passasjerer kan unne seg en rekke kulinariske herligheter og handle suvenirer eller andre nødvendigheter.
  • Parkering: Lábrea lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsplasser for private kjøretøy. Parkeringsområdet er trygt og praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet. Ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelige for å lette bevegelsen og sikre en barrierefri opplevelse.

Tjenester

En rekke tjenester er tilgjengelige hos Lábrea Flyplass for å hjelpe passasjerer på reisen:

  • Bagasjehåndtering: Opplærte ansatte er opptatt av å håndtere passasjerbagasje effektivt for å sikre en problemfri reiseopplevelse.
  • Informasjonsskranker: Kunnskapsrikt personale er plassert ved informasjonsskranker for å gi veiledning og svare på spørsmål knyttet til flyreiser, fasiliteter og lokale fasiliteter.
  • Transport: Lábrea flyplass tilbyr ulike transportalternativer for passasjerer for å nå sine ønskede destinasjoner. Taxi- og bilutleietjenester er tilgjengelig utenfor terminalbygningen.
  • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte gjenstander, er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å finne og gjenopprette eiendelene sine.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at reisende kan holde kontakten og bruke elektroniske enheter.

Samlet sett er Lábrea flyplass forpliktet til å tilby en komfortabel og praktisk reiseopplevelse. Dens moderne fasiliteter og omfattende tjenester sikrer at passasjerenes behov blir dekket, noe som gjør reisen gjennom flyplassen hyggelig og effektiv.


Lábrea flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Lábrea flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LBR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Lábrea flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Lábrea flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve Cessna (Light aircraft-single piston engine) ile gerçekleştirilen Coari Airport (CIZ) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Lábrea flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Lábrea flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azu ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Lábrea şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Lábrea şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Lábrea flyplass (LBR) tercih ederler.

Lábrea yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella