Flygninger som går fra La Tontouta internasjonale flyplass (NOU)

Direkteflyvninger til 8 destinasjoner betjenes av 5 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı La Tontouta internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SYD Maskot

1-2 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris
VLI Port Vila

1 flyvninger per dag

1t 8m Vis pris
AKL Mangere

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
SIN Changi

1 flyvninger per dag

9t 8m Vis pris
BNE Brisbane

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
NRT Narita

1 flyvninger per dag

8t 55m Vis pris
NAN Nadi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
PPT Pape'ete
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 35m Vis pris

La Tontouta internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn La Tontouta internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode NOU
By Noumea
Land New-Caledonia (NC)
Fullstendig plassering La Tontouta internasjonale flyplass
Breddegrad -22.016967
Lengdegrad 166.216045
Nettsted Cci.nc
Vis på kart Google maps

La Tontouta internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

La Tontouta internasjonale lufthavn, som ligger omtrent 35 kilometer nordvest for Nouméa, er den viktigste internasjonale inngangsporten til Ny-Caledonia. Den fungerer som knutepunkt for internasjonale flyvninger og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

Flyplassen har et moderne og godt- utstyrt terminalbygning, som tilbyr en rekke fasiliteter for å møte reisendes behov:

 • Tullfrie butikker: Passasjerer kan glede seg over å handle et bredt spekter av varer, inkludert parfymer, kosmetikk, alkohol, tobakk, elektronikk og lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er tilgjengelige for ulike smaker, alt fra raske snacks til fulle måltider, noe som sikrer at reisende kan stille sulten eller trangen.
 • Lounge: Premium-passasjerer og medlemmer av visse lojalitetsprogrammer kan få tilgang til flyplassens salonger for å slappe av eller ta igjen arbeidet i et rolig og behagelig miljø.
 • Minibanker og valutaveksling: Bank- og vekslingstjenester er praktisk plassert innenfor terminalen for de som trenger kontanter eller valutakonvertering.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, slik at besøkende enkelt kan utforske det vakre landskapet i Ny-Caledonia i sitt eget tempo.

Tjenester

La Tontouta internasjonale lufthavn tilbyr en rekke tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse:

 • Informasjonsskranke: Bemannet av kunnskapsrikt personell, en informasjonsskranke er tilgjengelig for å gi assistanse, svare på spørsmål og gi veiledning til passasjerer.
 • Wi-Fi: Gratis trådløs internettilgang er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære. eller ta igjen jobben.
 • Bagasjetjenester: Dedikert personale ved bagasjeserviceskranken bistår passasjerer med tapt eller skadet bagasje, og sørger for rask løsning av eventuelle problemer.
 • Medisisk assistanse: I tilfelle ved eventuelle medisinske nødsituasjoner, har flyplassen medisinske fasiliteter og personell tilgjengelig for å yte assistanse og grunnleggende medisinsk behandling.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen imøtekommer behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, og tilbyr spesialutstyr og opplært personalet for en komfortabel reise.
 • Lekeområde for barn: Foreldre som reiser med små barn kan benytte seg av flyplassens lekeområde, og sikre at de små forblir underholdt mens de venter på fly.

La Tontouta internasjonale lufthavn har som mål å gi en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer ved å tilby et bredt spekter av fasiliteter og tjenester i sine lokaler. Enten reisende ankommer eller drar, forsøker flyplassen å møte deres behov og gjøre reisen så komfortabel og hyggelig som mulig.


La Tontouta internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

La Tontouta internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, La Tontouta internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu NOU ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

La Tontouta internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 8h 55m süren ve Airbhus A330-900neo ile gerçekleştirilen Narita International Airport (NRT) destinasyonuna ulaşmaktadır.

La Tontouta internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

La Tontouta internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Aircalin, Qantas, Air Vanuatu, Air New Zealan ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Noumea şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Noumea şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle La Tontouta internasjonale flyplass (NOU) tercih edilen seçenektir.

Noumea yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella