Spesialtilbud på flyvninger fra La Chinita internasjonale flyplass (MAR)

Direkteflyvninger til 4 destinasjoner betjenes av 9 flyselskaper.

Günlük Planlanmış La Chinita internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CCS Maiquetia

2-5 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
PTY Panama by

2 flyvninger per dag

1t 54m Vis pris
SDQ Punta Caucedo
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
VLN Valencia
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

La Chinita internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn La Chinita internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MAR
By Maracaibo
Land Venezuela (VE)
Fullstendig plassering La Chinita internasjonale flyplass
Breddegrad 10.555058
Lengdegrad -71.723932
Nettsted Ailc.baer.gob.ve
Vis på kart Google maps

La Chinita internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

La Chinita internasjonale lufthavn, som ligger i Maracaibo, Venezuela, er en av de travleste flyplassene i landet. Det fungerer som en inngangsport til den vakre regionen Zulia, og tiltrekker både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: La Chinita internasjonale lufthavn har en moderne og romslig terminal bygning med rikelig med sitteplasser.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder, inkludert restauranter og kafeer som tilbyr både lokal og internasjonal mat.
 • Shopping: Flyplassen har plikt -Gratis butikker og boutiquer hvor reisende kan unne seg litt detaljhandel. Fra eksklusive motemerker til lokale suvenirer, det er noe for enhver smak.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingsskranker, er tilgjengelig over hele terminalen, noe som gjør det praktisk for passasjerer å få tilgang til kontanter eller veksle valuta.
 • Lounge: La Chinita internasjonale lufthavn tilbyr komfortable salonger hvor passasjerer kan slappe av, følge med på jobb eller nyte gratis snacks og drikkevarer.
 • Bilutleie: flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir reisende muligheten til å leie et kjøretøy og utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan hold deg tilkoblet og surf på internett.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Dedikerte informasjonsskranker og skjermer gir oppdatert informasjon om ankomster, avganger, og gatenummer.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen sørger for effektiv bagasjehåndtering for å minimere eventuelle ulemper for reisende. Bagasjevogner er tilgjengelige for passasjerbruk.
 • Medisinsk assistanse: Et medisinsk senter er tilstede på flyplassen, utstyrt for å håndtere medisinske nødsituasjoner og gi nødvendig hjelp om nødvendig.
 • Spesiell assistanse: La Chinita internasjonale lufthavn tilbyr støtte for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestolassistanse og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelig.
 • Turistinformasjon: Flyplassen har en turistinformasjon der besøkende kan få kart, brosjyrer og veiledning om populære attraksjoner i Zulia.
 • Transport: Drosjer, busser og skytteltjenester er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, og gir praktiske transportmuligheter for passasjerer.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eiendeler kan passasjerer henvende seg til den dedikerte Lost and Found-avdelingen for å gjenvinne gjenstandene sine.
 • Sikkerhet: Flyplassen opprettholder strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.

Sıkça Sorulan Sorular

La Chinita internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, La Chinita internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu MAR ile tanımlanır.

La Chinita internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

La Chinita internasjonale flyplass ile Tocumen International Airport (PTY) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 51m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

La Chinita internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 9 taşıyıcı, La Chinita internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında WOW Air, Rutaca Airlines, Conviasa, Avior, LASER Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Maracaibo şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Maracaibo şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla La Chinita internasjonale flyplass (MAR) tercih ederler.

Maracaibo çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Maracaibo civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella