Direktefly fra LM Clayton flyplass (OLF)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış LM Clayton flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BIL Faktureringer

2 flyvninger per dag

1t 24m Vis pris

LM Clayton flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn LM Clayton flyplass
Flyplass (IATA) kode OLF
By Wolf Point
Land United-States (US)
Fullstendig plassering LM Clayton flyplass
Breddegrad 48.094518
Lengdegrad -105.575054
Vis på kart Google maps

LM Clayton Airport fasiliteter og tjenester

LM Clayton Airport er ikke bare et moderne transportknutepunkt, men tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre komfort og bekvemmelighet for reisende.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen har to terminaler, både innenlands og utenlands. Hver terminal er romslig og godt vedlikeholdt, og gir et komfortabelt venteområde for passasjerer.
 • Bespisning: Ulike spisesteder er tilgjengelig over hele flyplassen, inkludert hurtigmatkjeder, kafeer og restauranter. Reisende kan nyte en rekke ulike retter, fra raske matbiter til sittemåltider.
 • Detaljhandel: Flyplassen har et utvalg butikker, alt fra avgiftsfrie butikker til boutiquer. utsalgssteder. Passasjerer kan unne seg shopping for suvenirer, mote, elektronikk og mer.
 • Lounge: Eksklusive salonger gir et rolig og luksuriøst miljø for passasjerer som søker privatliv og avslapning. Disse salongene tilbyr fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og Wi-Fi-tilgang.
 • Minibanker og valutaveksling: For å imøtekomme de økonomiske behovene til reisende har flyplassen ulike Minibanker beleilig plassert innenfor terminalene. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å konvertere pengene sine.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på flyplassen, med både kortsiktige og langsiktige alternativer. Parkeringsfasilitetene er sikre, godt opplyste og lett tilgjengelige.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er plassert i hele terminalene, og tilbyr assistanse og informasjon til passasjerer. Disse pultene kan hjelpe med spørsmål angående flyreiser, bagasje og generelle flyplassfasiliteter.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre smidige overganger for reisende. Bagasjevogner er lett tilgjengelige, og det er utpekte områder for overdimensjonerte eller spesielle gjenstander.
 • Transport: Ulike transportalternativer er plassert utenfor terminalene, inkludert leiebiltjenester, drosjer og offentlig transport. Reisende kan enkelt få tilgang til sin foretrukne transportmåte til ønsket destinasjon.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter og en førstehjelpsstasjon for å ivareta medisinske nødsituasjoner eller mindre skader som kan oppstå. Kvalifisert medisinsk fagpersonell er tilgjengelig døgnet rundt.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander er en dedikert Tapt og Found-avdeling tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å finne og komme seg sine eiendeler.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.

Samlet sett tilbyr LM Clayton Airport et omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, som tilfredsstiller behovene til moderne reisende. Passasjerer kan forvente en hyggelig opplevelse mens de venter på flyreiser eller mens de navigerer gjennom flyplassen. Enten det er å nyte et måltid, handle nødvendigheter eller søke hjelp, sørger flyplassen for en komfortabel og problemfri reise.


LM Clayton flyplass Sıkça Sorulan Sorular

LM Clayton flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, LM Clayton flyplass belirlenmiş IATA kodu OLF ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

LM Clayton flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

LM Clayton flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, LM Clayton flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Cape Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Wolf Point şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Wolf Point şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla LM Clayton flyplass (OLF) tercih ederler.

Wolf Point yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella