Direktefly fra Kuopio flyplass (KUO)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kuopio flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HEL Vantaa

4 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Kuopio flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kuopio flyplass
Flyplass (IATA) kode KUO
By Siilinjärvi
Land Finland (FI)
Fullstendig plassering Kuopio flyplass
Breddegrad 63.006528
Lengdegrad 27.797197
Nettsted Finavia.fi
Vis på kart Google maps

Kuopio Airport Facilities and Services

Kuopio Airport, som ligger i byen Kuopio i Finland, er en regional flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse for passasjerer. Her er en nærmere titt på hva denne flyplassen har å tilby:

Terminal

Flyplassens moderne og romslige terminal er designet for å imøtekomme passasjerbehov effektivt. Terminalen har en oversiktlig layout som gjør det enkelt for passasjerer å navigere. Det gir et komfortabelt og innbydende miljø for reisende.

Innsjekking og sikkerhet

 • Kuopio flyplass tilbyr selvinnsjekkingskiosker for å fremskynde innsjekkingsprosessen. Passasjerer kan skrive ut boardingkort og bagasjemerker.
 • Det er dedikerte sikkerhetssjekkpunkter med effektivt personale for å sikre sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.

Detaljhandel og servering

 • Passasjerer kan nyte en rekke utsalgssteder i terminalen. Butikker tilbyr en rekke produkter, inkludert avgiftsfrie varer, suvenirer og reiseutstyr.
 • Flyplassen tilbyr også flere spisesteder, inkludert kafeer og restauranter, hvor passasjerene kan ta et måltid eller en matbit før de fly.

Lounge

 • Kuopio flyplass har komfortable og velutstyrte salonger. Passasjerer som reiser på business class eller har et loungepass kan nyte en rolig plass for å slappe av eller ta igjen jobben.

Tilgjengelighet

 • Flyplassen tilbyr fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til passasjerer med redusert mobilitet. Dette inkluderer tilgjengelige toaletter, ramper og utpekte parkeringsplasser.

Wi-Fi og ladestasjoner

 • Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at de kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Det finnes også ladestasjoner der reisende kan lade sine mobile enheter før eller under reisen.

Parkering

 • Kuopio lufthavn tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter. Parkeringsfasilitetene er praktisk plassert i nærheten av terminalen, noe som sikrer enkel tilgang for passasjerer.

Bilutleie

 • Flere bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøyalternativer for passasjerer å velge mellom. Å leie en bil gir reisende fleksibilitet til å utforske den vakre regionen Kuopio.

Offentlig transport

 • Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og omegn områder gjennom offentlig transport. Det er regelmessige busstjenester tilgjengelig, noe som gir et praktisk og rimelig reisealternativ.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Kuopio lufthavn etter å sikre en hyggelig og problemfri opplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom sine dører. Enten du besøker Kuopio for forretninger eller fritid, har flyplassen som mål å tilby kvalitetstjenester som tilfredsstiller behovene til enhver reisende.


Kuopio flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kuopio flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kuopio flyplass belirlenmiş IATA kodu KUO ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kuopio flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kuopio flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kuopio flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Finnai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Siilinjärvi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Siilinjärvi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kuopio flyplass (KUO) tercih edilen seçenektir.

Siilinjärvi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella