Non-stop flyvning fra Kunming Changshui internasjonale lufthavn (KMG)

Utforsk 132 steder med 38 forskjellige transportører

Kunming Changshui internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kunming Changshui internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KMG
By Kunming
Land China (CN)
Fullstendig plassering Kunming Changshui internasjonale lufthavn
Breddegrad 24.994713
Lengdegrad 102.745950
Vis på kart Google maps

Kunming Changshui internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

Kunming Changshui internasjonale lufthavn er en av de travleste og mest moderne flyplassene i Kina. Det fungerer som det viktigste luftfartsknutepunktet for Yunnan-provinsen og spiller en betydelig rolle i å forbinde Kina med den sørøstasiatiske regionen. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen har to moderne og velutstyrte terminaler, Terminal 1 og Terminal 2, som håndterer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalene er romslige, rene og tilbyr en rekke fasiliteter.
  • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte et bredt utvalg av shopping- og spisesteder på Kunming Changshui internasjonale lufthavn. Terminalene er hjemsted for ulike avgiftsfrie butikker, luksusbutikker, lokale butikker og restauranter som serverer både kinesiske og internasjonale retter.
  • Lounge: Flyplassen tilbyr eksklusive salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller nyte forfriskninger før flyene deres. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang, forretningsfasiliteter og gratis snacks og drikkevarer.
  • Transport: Kunming Changshui internasjonale lufthavn har gode forbindelser til byen og områdene rundt. Passasjerer kan enkelt få tilgang til drosjer, offentlige busser og til og med metrosystemet for å nå de ønskede destinasjonene. Bilutleie er også tilgjengelig på flyplassen.
  • Hoteller: For reisende som trenger overnatting i nærheten av flyplassen, er det flere hoteller i nærheten. Disse hotellene tilbyr komfortable rom, skytteltjenester og en rekke fasiliteter for å imøtekomme behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

Tjenester

  • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er tilgjengelig over hele terminalene for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Disse kunnskapsrike ansatte kan gi informasjon om flyreiser, transport og flyplassfasiliteter.
  • Tapt og funnet: I det uheldige tilfellet at en passasjer mister eller forlegger eiendelene sine, kan en dedikert Tapt og Found-avdeling hjelpe med henvendelser og gjenoppretting av gjenstander.
  • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske sentre utstyrt for å håndtere mindre helseproblemer eller medisinske nødsituasjoner. Opplært og kvalifisert medisinsk fagpersonell er tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer i nød.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Kunming Changshui internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang på hele terminalene, noe som sikrer at passasjerer kan holde seg tilkoblet. Ladestasjoner er også praktisk plassert for å lade elektroniske enheter.
  • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan finne minibanker og valutavekslingsskranker i terminalene, noe som gjør det praktisk for reisende å skaffe lokal valuta eller håndtere bankbehov.

Kunming Changshui internasjonale lufthavn tilbyr fasiliteter og tjenester i verdensklasse for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Med sine moderne terminaler, varierte butikk- og spisemuligheter, komfortable salonger og praktiske transportforbindelser, overgår flyplassen forventningene og sikrer en hyggelig reise for alle reisende som går gjennom portene.


Kunming Changshui internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Kunming Changshui internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KMG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kunming Changshui internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Kunming Changshui internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kunming Changshui internasjonale lufthavn ile Bandaranaike International Airport (CMB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kunming Changshui internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 38 taşıyıcı, Kunming Changshui internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında China Eastern Airlines, Lucky Air, China Southern Airlines, Kunming Airlines, Sichuan Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kunming şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kunming şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kunming Changshui internasjonale lufthavn (KMG) tercih ederler.

Kunming çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kunming civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella