Spesialtilbud på flyvninger fra Kuala Lumpur internasjonale lufthavn (KUL)

Non-stop flyvninger til 99 destinasjoner via 49 forskjellige flyselskaper

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kuala Lumpur internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KUL
By Sepang
Land Malaysia (MY)
Fullstendig plassering Kuala Lumpur internasjonale lufthavn
Breddegrad 2.754525
Lengdegrad 101.704312
Nettsted Klia.com.my
Vis på kart Google maps
Kuala Lumpur internasjonale lufthavn
Kuala Lumpur internasjonale lufthavn
Kuala Lumpur internasjonale lufthavn
Kuala Lumpur internasjonale lufthavn
Kuala Lumpur internasjonale lufthavn
Kuala Lumpur internasjonale lufthavn

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn

Kuala Lumpur International Airport Fasiliteter og tjenester

Kuala Lumpur International Airport (KLIA) er en av de travleste flyplassene i Sørøst-Asia, og fungerer som Malaysias viktigste internasjonale gateway. Det ligger i Sepang, omtrent 45 kilometer sør for hovedstaden Kuala Lumpur. KLIA er kjent for sine førsteklasses fasiliteter og utmerkede tjenester, som sikrer en jevn og hyggelig opplevelse for reisende.

State-of-the-art terminalbygninger

Flyplassen har to hoved terminalbygninger, nemlig KLIA Main Terminal og KLIA2 Terminal, som hver tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester:

  • KLIA Main Terminal: Som den primære terminalen henvender den seg til hele -service flyselskaper og tilbyr førsteklasses fasiliteter, inkludert luksuriøse salonger, avgiftsfri shopping, valutaveksling og bilutleie. Terminalen er lett tilgjengelig og godt organisert, noe som sikrer effektiv passasjerflyt.
  • KLIA2-terminal: Denne terminalen fungerer som knutepunkt for lavprisselskaper, og tilbyr en levende atmosfære med en bredt utvalg av utsalgssteder, spisesteder og underholdningsfasiliteter. Med sin moderne design og romslige utforming gir KLIA2 en komfortabel plass for reisende på et budsjett.

Mange og appetittvekkende spisesteder

KLIA skjemmer bort sine besøkende med et omfattende utvalg av spisemuligheter, catering til alle ganer og preferanser. Fra lokale malaysiske delikatesser til internasjonal mat, reisende kan unne seg ulike gastronomiske herligheter på flyplassens mange restauranter, kafeer og gatekjøkken.

Shopping Extravaganza

For de som elsker shopping, KLIA tilbyr en fantastisk detaljhandelsopplevelse. Med mange avgiftsfrie butikker og boutiquer kan passasjerene utforske et omfattende utvalg av produkter som spenner fra high-end mote og kosmetikk til elektronikk og suvenirer. Enten det er en gave i siste øyeblikk eller en personlig godbit, KLIA har alt.

Uovertruffen passasjertjenester

KLIA setter sin ære i å tilby eksepsjonelle tjenester for å forbedre den totale reiseopplevelsen:

  • KLIA gratis Wi-Fi: Reisende kan nyte gratis internettilgang på hele flyplassen, og sikre tilkobling under reisen.
  • Bagasjetjenester: KLIA tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeinnpakning, oppbevaring og portørtjenester, og garanterer bekvemmelighet for passasjerer.
  • Bønnerom: Flyplassen tilbyr dedikerte bønnerom for muslimske reisende. oppfylle sine religiøse forpliktelser.
  • Lekeområde for barn: KLIA sikrer at familier som reiser med barn får en hyggelig opplevelse ved å tilby dedikerte lekeområder for barna å ha det gøy og brenne av litt energi.
  • Medisinske tjenester: I nødstilfeller eller medisinske behov har KLIA medisinske tjenester på stedet, som sikrer passasjerenes velvære.

Effektiv transportforbindelse

For å lette reiser til og fra KLIA tilbyr flyplassen ulike transportalternativer:

  • KLIA Ekspres: The high- hurtigtog gir en direkte forbindelse mellom KLIA og Kuala Lumpur sentrum, slik at passasjerer kan nå sine destinasjoner raskt og enkelt.
  • Taxi- og samkjøringstjenester: Drosjer og samkjøring tjenester er lett tilgjengelige på KLIA, og tilbyr fleksible transportmuligheter for passasjerer.
  • Leiebiler: Tallrike bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir reisende friheten til å utforske Malaysia på egenhånd tempo.

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn tilbyr fasiliteter og tjenester i verdensklasse som sikrer en hyggelig og problemfri reise for sine passasjerer. Med sine toppmoderne terminaler, varierte spisesteder, omfattende shoppingmuligheter og utmerkede passasjertjenester, setter KLIA standarden høyt for flyplassopplevelser over hele verden.


Kuala Lumpur internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KUL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kuala Lumpur internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 13h 30m süren ve Boeing 777-200 / 200ER ile gerçekleştirilen Amsterdam Airport Schiphol (AMS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 49 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, AirAsia, Malaysia Airlines, Malindo Airways, Indonesia AirAsia, Singapore Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Sepang şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Sepang şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kuala Lumpur internasjonale lufthavn (KUL) tercih ederler.

Sepang yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella