Spesialtilbud på flyvninger fra Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn (MQP)

Non-stop flyvninger til 7 destinasjoner med 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn

Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode MQP
By Nelspruit
Land South-Africa (ZA)
Fullstendig plassering Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn
Breddegrad -25.387861
Lengdegrad 31.101769
Nettsted Kmiairport.co.za
Vis på kart Google maps

Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn, som ligger i den nordøstlige regionen av Sør-Afrika, er en moderne flyplass som fungerer som inngangsporten til ikoniske turistmål som Kruger nasjonalpark og den naturskjønne Mpumalanga-provinsen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, og sikrer en sømløs og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassen har et romslig og godt - Utstyrt terminalbygning som gir et komfortabelt miljø for passasjerer.
 • Detaljhandel og servering: Ulike butikker og restauranter er tilgjengelige i terminalen, og tilbyr et utvalg av varer og retter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester for å håndtere deres økonomiske behov.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering, som sikrer sikkerheten til passasjerenes kjøretøy.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, slik at besøkende enkelt kan få tilgang til et kjøretøy for sine reiser.

Tjenester:

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester for innpakning av bagasje for å beskytte bagasje og et tapt og funnet anlegg for å hjelpe passasjerer med å finne feilplasserte gjenstander.
 • Medisinske fasiliteter: En medisinsk klinikk med kvalifisert personale er tilgjengelig på flyplassen for å gi nødvendig medisinsk hjelp.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele terminalen, og ladestasjoner er praktisk plassert for å oppbevare elektroniske enheter drevet.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen dekker behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, og tilbyr rullestolassistanse og tilgjengelige fasiliteter.
 • Turistinformasjon: Dedikerte turistinformasjoner gir informasjon om lokale attraksjoner, turer og overnattingsmuligheter.
 • Transport: Drosjer, skyttelbusser og private transporttjenester er lett tilgjengelig på flyplassen, noe som sikrer praktisk viderereise.
 • Flytjenester: Passasjerer kan sjekke flystatus, foreta bestillinger og håndtere billettforespørsler ved de forskjellige flyselskapets skranker i terminalen.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn etter å forbedre reiseopplevelsen for sine passasjerer. Enten det er å få tilgang til finansielle tjenester, nyte et måltid eller søke medisinsk hjelp, sørger flyplassen for at alle grunnleggende behov blir dekket. Det dedikerte personellet på flyplassen bidrar til en innbydende atmosfære, hjelper passasjerer og gir nødvendig informasjon for å gjøre reisen så smidig og behagelig som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MQP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn ile Cape Town International Airport (CPT) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Airlink (South Africa), Fastjet, Airbus Transport Internationa gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Nelspruit şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nelspruit şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kruger Mpumalanga internasjonale lufthavn (MQP) tercih edilen seçenektir.

Nelspruit yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella