Rimelige flyvninger fra Krasnodar internasjonale lufthavn (KRR)

Non-stop flyvninger til 15 destinasjoner med 13 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Krasnodar internasjonale lufthavn

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
VKO Moskva

3 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
AER Sotsji
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2-3 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
LED Saint Petersburg

2-3 flyvninger per dag

2t 55m Vis pris
SVX Jekaterinburg

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
SVO Khimki

2 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

2t 13m Vis pris
CEK Chelyabinsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
NUX Novy Urengoy
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 20m Vis pris
FRU Bisjkek
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 40m Vis pris
KUF Samara
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris

Krasnodar internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Krasnodar internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KRR
By Krasnodar
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Krasnodar internasjonale lufthavn
Breddegrad 45.039267
Lengdegrad 38.987221
Nettsted Basel.aero
Vis på kart Google maps

Krasnodar internasjonale lufthavn

Krasnodar internasjonale lufthavn, også kjent som Pashkovsky flyplass, er en stor internasjonal flyplass som ligger i Krasnodar, Russland. Det fungerer som en inngangsport til den vakre og historiske Krasnodar-regionen. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å gjøre reiseopplevelsen praktisk og hyggelig for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen har et moderne og effektivt terminalkompleks, bestående av en innenlandsterminal og en internasjonal terminal. Terminalene er romslige og godt utstyrt for å håndtere den økende passasjertrafikken.
 • Innsjekking: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger i selvbetjente kiosker eller ved de bemannede innsjekkingsskrankene. Flyplassen tilbyr en komfortabel og organisert innsjekkingsprosess for å minimere ventetiden.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Krasnodar internasjonale lufthavn huser en rekke butikker, som tilbyr alt fra mote og tilbehør til elektronikk og suvenirer. Passasjerer kan også nyte avgiftsfri shopping, hvor de kan finne et bredt utvalg av taxfree-varer.
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen har flere restauranter og kafeer som passer til ulike smaker og preferanser. Fra lokal mat til internasjonale retter, passasjerer kan unne seg et deilig måltid eller ta en rask matbit før flyturen.
 • VIP og Business Lounge: For reisende som ønsker en mer eksklusiv og avslappende opplevelse, tilbyr flyplassen VIP og forretningssalonger. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og ulike fasiliteter for å slappe av eller ta igjen på jobben.
 • Wi-Fi-tilgang: Krasnodar internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi på hele terminalene, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surf på internett på en enkel måte.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan velge mellom ulike parkeringsalternativer, inkludert parkeringsplasser under tak og utendørs.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Krasnodar internasjonale lufthavn tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasje oppbevaring, traller og bagasjeinnpakning. Passasjerer kan reise uten bekymringer, vel vitende om at eiendelene deres er trygge.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å spore og hente sine gjenstander. eiendeler. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe i prosessen.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og et apotek for å imøtekomme eventuelle medisinske nødsituasjoner eller mindre helseproblemer som kan oppstå under reisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassens område, noe som sikrer praktisk tilgang til lokal valuta for både innenlandske og internasjonale reisende.
 • Bilutleie: Krasnodar internasjonale lufthavn tilbyr bil utleietjenester, slik at passasjerer kan utforske regionen når det passer dem. En rekke bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy for å dekke ulike behov og budsjetter.
 • Informasjonsskranker: Kunnskapsrikt personale ved informasjonsskrankene er lett tilgjengelig for å gi assistanse, informasjon og veibeskrivelse til passasjerer angående flyplassfasiliteter, tjenester og flydetaljer.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer at passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet får nødvendig støtte og assistanse gjennom hele reiseopplevelsen. Spesielle assistansetjenester kan ordnes på forespørsel.

Krasnodar internasjonale lufthavn streber etter å tilby fasiliteter og tjenester i verdensklasse for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Enten de ankommer, drar eller reiser gjennom flyplassen, kan passasjerer forvente en sømløs og praktisk reise, noe som gjør tiden deres i Krasnodar hyggelig.


Krasnodar internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Krasnodar internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KRR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Krasnodar internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Krasnodar internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 45m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Novosibirsk Tolmachevo Airport (OVB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Krasnodar internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 13 taşıyıcı, Krasnodar internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Pobeda, Nordavia Regional Airlines, Yamal Airlines, Avia Traffic Company, Air Southwes gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Krasnodar şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Krasnodar şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Krasnodar internasjonale lufthavn (KRR) tercih ederler.

Krasnodar yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella