Spesialtilbud på flyvninger fra Kozani nasjonale flyplass (KZI)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kozani nasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KSO Kastoria
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
ATH Athen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Kozani nasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kozani nasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode KZI
By Kozani
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Kozani nasjonale flyplass
Breddegrad 40.289302
Lengdegrad 21.840652
Vis på kart Google maps

Kozani nasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Kozani nasjonale flyplass ligger i den vakre regionen Kozani, Hellas, og tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende. Enten du ankommer eller drar, streber flyplassen etter å tilby alt du trenger.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, inkludert komfortable sittegrupper og gratis Wi-Fi-tilgang for å holde deg tilkoblet gjennom hele reisen.
  • Detaljhandel og servering: Nyt en rekke shoppingmuligheter i flyplassens taxfree-butikker, hvor du kan finne et bredt utvalg utvalg av produkter inkludert parfymer, kosmetikk, alkohol, tobakk og mer. Du kan også ta en matbit eller spise et avslappende måltid på flyplassens kafeer og restauranter.
  • Parkering: Kozani National Airport tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsområdet er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, og gir enkel tilgang til flyplassen.
  • Bilutleie: Hvis du ønsker å utforske de pittoreske omgivelsene i ditt eget tempo, kan du velge flere kjente bilutleiefirmaer er tilgjengelig på flyplassen. Bestill en bil på forhånd eller på stedet for å gjøre reisearrangementene dine problemfrie.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen er designet for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger, og gir enkel tilgang til alle områder, inkludert parkeringsplasser, innganger, toaletter og assistansetjenester.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Hold deg oppdatert med flyinformasjon i sanntid gjennom flyplassens digitale skjermtavler plassert i hele terminalen. Disse tavlene gir detaljer om ankomster, avganger, ombordstigningsgater og eventuelle forsinkelser eller kanselleringer.
  • Bagasjehåndtering: Kozani nasjonale flyplass sørger for en jevn bagasjehåndteringsprosess, fra innsjekking til henting. Bagasjevogner er lett tilgjengelige, og ansatte er tilgjengelige for å hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer.
  • Tapt og funnet: Hvis du mister eiendeler under reisen, har flyplassen en Tapt og Found-avdeling for hjelp med å hente og returnere varer når det er mulig.
  • Reisehjelp: Det vennlige flyplasspersonalet er alltid klar til å hjelpe passasjerer med reiserelaterte spørsmål eller bekymringer. Enten du trenger veibeskrivelse, informasjon om attraksjoner i nærheten eller generell flyplassassistanse, ikke nøl med å henvende deg til dem.
  • Førstehjelp: Flyplassen har en velutstyrt førstehjelpsstasjon for å gi medisinsk hjelp om nødvendig. Opplært personell er tilgjengelig for å håndtere eventuelle nødsituasjoner som måtte oppstå.

Få mest mulig ut av tiden din på Kozani nasjonale flyplass ved å dra nytte av de utmerkede fasilitetene og tjenestene den har å tilby. Enten du er en hyppig reisende eller besøker Hellas for første gang, sikrer flyplassen en komfortabel og problemfri opplevelse for alle passasjerer.


Kozani nasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kozani nasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kozani nasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu KZI ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kozani nasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 5m süren ve ATR 42 / ATR 72 ile gerçekleştirilen Athens International Airport 'Eleftherios Venizelos' (ATH) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kozani nasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kozani nasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Sky Expres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kozani şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kozani şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kozani nasjonale flyplass (KZI) tercih ederler.

Kozani yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella