Non-stop flyvning fra Kotoka internasjonale flyplass (ACC)

Non-stop flyvninger til 31 destinasjoner via 25 forskjellige flyselskaper

Kotoka internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kotoka internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ACC
By Accra
Land Ghana (GH)
Fullstendig plassering Kotoka internasjonale flyplass
Breddegrad 5.606095
Lengdegrad -0.168123
Vis på kart Google maps
Kotoka internasjonale flyplass
Kotoka internasjonale flyplass
Kotoka internasjonale flyplass
Kotoka internasjonale flyplass
Kotoka internasjonale flyplass
Kotoka internasjonale flyplass

Kotoka International Airport Fasiliteter og tjenester

Kotoka International Airport, som ligger i Accra, Ghana, er landets største og travleste flyplass. Som den primære internasjonale inngangsporten til Ghana, tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalkomplekset: flyplassen har et moderne terminalkompleks med separate områder for innenlands- og utenlandsflyvninger.
 • Taxfri shopping: Passasjerer kan nyte en rekke avgiftsfrie butikker som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert klær, elektronikk, kosmetikk, og lokalt ghanesisk håndverk.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer i hele terminalkomplekset, som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr førsteklasses salonger for første gang -klasse- og forretningsklassepassasjerer, som gir et stille og komfortabelt sted å slappe av og slappe av før flyturen.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsfasiliteter er tilgjengelige for passasjerer som trenger å ta ut eller veksle penger.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Bønnerom: Det er bønnerom tilgjengelig for passasjerer av forskjellige trosretninger for å praktisere sine religiøse ritualer i et rolig miljø.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil på flyplassen fra forskjellige anerkjente bilutleiefirmaer.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeinnpakning, traller og en tapt og funnet avdeling for å hjelpe passasjerer med bagasjen.
 • Medisinske tjenester: Det er en medisinsk senter som ligger i terminalkomplekset, og tilbyr medisinsk assistanse og grunnleggende førstehjelpstjenester.
 • Transport: Passasjerer har tilgang til ulike transportalternativer, inkludert drosjer, offentlige busser og bilutleietjenester for enkel reise til og fra flyplass.
 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker finnes over hele flyplassen, hvor det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med henvendelser og gi generell flyplassinformasjon.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering, slik at passasjerer kan parkere kjøretøyene sine sikkert under reisen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre funksjonshemninger., som sikrer en jevn reise gjennom flyplassen.
 • Flyinformasjon: Flyinformasjonsskjermer og kunngjøringer i sanntid holder passasjerene informert om flyreisene deres, inkludert avgangs- og ankomsttider, gatenummer og eventuelle endringer eller forsinkelser.

Kotoka International Airport er en velutstyrt flyplass med en rekke fasiliteter og tjenester, og streber etter å tilby en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Enten det er avgiftsfri shopping, spisesteder eller viktige tjenester, har flyplassen som mål å imøtekomme passasjerenes behov hele veien.


Sıkça Sorulan Sorular

Kotoka internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ACC kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kotoka internasjonale flyplass için atanmıştır.

Kotoka internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kotoka internasjonale flyplass ile John F. Kennedy International Airport (JFK) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 11h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kotoka internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kotoka internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 25 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Africa World Airlines, Passion Air, ASKY Airlines, Kenya Airways, Air Peac ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Accra şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Accra şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kotoka internasjonale flyplass (ACC) tercih edilen seçenektir.

Accra yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Kotoka internasjonale flyplass (ACC)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella