Direktefly fra Korla flyplass (KRL)

Non-stop flyvninger til 25 destinasjoner via 15 forskjellige flyselskaper

Korla flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Korla flyplass
Flyplass (IATA) kode KRL
By Korla
Land China (CN)
Fullstendig plassering Korla flyplass
Breddegrad 41.735567
Lengdegrad 86.175003
Vis på kart Google maps

Korla Airport Facilities and Services

Korla Airport, også kjent som Korla Xijiao Airport, er en moderne flyplass som ligger i Korla, Xinjiang Uyghur Autonome Region, Kina. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt i denne regionen, og tilbyr både innenlandske og internasjonale flyvninger til passasjer- og lasteskip. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for sine brukere.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Korla lufthavn har en romslig og moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Terminalen er delt inn i nasjonale og internasjonale seksjoner for å håndtere passasjertrafikk effektivt.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker der passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingen. er i gang og skaffer ombordstigningskortet deres for problemfri reise.
 • Detaljhandel: Ulike utsalgssteder er tilgjengelig i terminalbygningen, og tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert avgiftsfrie varer, snacks og drikkevarer.
 • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyte en rekke spisesteder på flyplassens restauranter og kafeer. Disse etablissementene serverer både lokale og internasjonale retter for å imøtekomme ulike smaker.
 • Lounge: For de som søker komfort og avslapning, tilbyr flyplassen salonger hvor passasjerene kan slappe av før flyturen. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, TV-er og ladefasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Korla flyplass tilbyr minibanker og valutavekslingstjenester, slik at passasjerer enkelt kan ta ut kontanter eller veksle valuta..

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker er strategisk plassert i hele terminalbygningen for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål de måtte ha. har, inkludert flyinformasjon, veibeskrivelse og generell flyplassinformasjon.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester som bagasjetraller og bagasjeinnpakning. Passasjerer kan enkelt finne disse tjenestene i terminalen for å sikre sikkerheten og sikkerheten til eiendelene deres.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander kan passasjerer henvende seg til dedikerte tapt og funnet avdeling på flyplassen for å få hjelp til å finne eiendelene deres.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter i tilfelle medisinske nødsituasjoner eller førstehjelpsbehov. Opplært medisinsk personell er tilgjengelig for å gi øyeblikkelig medisinsk hjelp og assistanse.
 • Spesiell assistanse: Korla lufthavn tilbyr spesiell assistanse for passasjerer med redusert mobilitet, funksjonshemninger eller andre spesielle behov. Rullestoltjenester og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelig for å sikre deres komfort og bekvemmelighet.
 • Bilutleie: Reisende kan få tilgang til ulike bilutleietjenester på flyplassen, slik at de enkelt kan utforske Korla og de omkringliggende områdene i deres eget tempo.

Samlet sett er Korla lufthavn utstyrt med en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Disse fasilitetene, kombinert med flyplassens effektive drift, sikrer en jevn reise for alle som passerer gjennom denne moderne gatewayen.


Korla flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Korla flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Korla flyplass belirlenmiş IATA kodu KRL ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Korla flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 5m süren ve Boeing 737 Passenger ile gerçekleştirilen Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Korla flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 15 taşıyıcı, Korla flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Gestair, China Southern Airlines, Air China, West Air (China), Loong Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Korla şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Korla şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Korla flyplass (KRL) tercih edilen seçenektir.

Korla çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Korla civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella