Spesialtilbud på flyvninger fra Kolhapur flyplass (KLH)

Reis til 5 steder med 3

Günlük Planlanmış Kolhapur flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BLR Bangalore

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
HYD Hyderabad

1 flyvninger per dag

1t 23m Vis pris
TIR Tirupati

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
AMD Ahmedabad

1 flyvninger per dag

2t 3m Vis pris
BOM Mumbai
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris

Kolhapur flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kolhapur flyplass
Flyplass (IATA) kode KLH
By Kolhapur
Land India (IN)
Fullstendig plassering Kolhapur flyplass
Breddegrad 16.663923
Lengdegrad 74.283220
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Kolhapur flyplass fasiliteter og tjenester

Kolhapur flyplass er en regional flyplass som ligger i Kolhapur, Maharashtra, India. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen, og kobler den til forskjellige innenlandske destinasjoner. Flyplassen er utstyrt med flere fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

  • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har dedikerte innsjekkingsskranker hvor passasjerene kan få boardingkortet og sjekke inn bagasjen. Skrankene er bemannet av vennlig og hjelpsomt personell for å hjelpe passasjerer gjennom hele prosessen.
  • Sikkerhet: Det er på plass strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til alle passasjerer og flyplasspersonell. All bagasje og enkeltpersoner blir grundig undersøkt før de går inn i ombordstigningsområdet.
  • Detaljhandel og servering: Kolhapur flyplass har en rekke utsalgssteder og spisesteder som passasjerer kan nyte. Fra nærbutikker som selger reisenødvendigheter til kafeer og restauranter som tilbyr en rekke retter, det er noe for enhver smak og behov.
  • Lounge: For de som ønsker å slappe av eller jobbe i Flyplassen har en mer privat setting, og tilbyr komfortable salonger utstyrt med fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis snacks og drinker, Wi-Fi-tilgang og mer.

Transporttjenester

  • Taxi og bilutleie: Passasjerer kan enkelt finne drosjer og bilutleietjenester på flyplassen, noe som gir praktisk transport til de ønskede destinasjonene. Disse tjenestene kan forhåndsbestilles eller ordnes på stedet.
  • Offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til byen med ulike former for offentlig transport, inkludert busser og tog. Det gir passasjerer rimelige og tilgjengelige alternativer for å nå de ønskede stedene.

Andre tjenester

  • Parkering: Kolhapur lufthavn tilbyr rikelig parkeringsplasser for både kort- og langtidsparkering. Tomtene er sikre og praktiske, og gir passasjerene en bekymringsfri parkeringsopplevelse.
  • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha, alt fra flyinformasjon til generelle forespørsler om flyplassen eller lokalområdet.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten og surfe på internett. Denne tjenesten er spesielt nyttig for forretningsreisende eller de som ønsker å fordrive tiden mens de venter på flyene.
  • Medisinske fasiliteter: Kolhapur lufthavn har et medisinsk senter på stedet utstyrt for å håndtere mindreårige medisinske nødsituasjoner og gi øyeblikkelig hjelp. Opplært medisinsk personell er tilgjengelig til enhver tid for å sikre passasjerenes velvære.

Samlet sett streber Kolhapur lufthavn etter å tilby en sømløs reiseopplevelse for passasjerer ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester. Enten det er gjennom terminalfasiliteter, transporttjenester eller tilleggsfasiliteter, sikrer flyplassen at passasjerene har alt de trenger for en komfortabel reise.


Sıkça Sorulan Sorular

Kolhapur flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KLH kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kolhapur flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kolhapur flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 10m süren ve ATR 42 / ATR 72 ile gerçekleştirilen Sardar Vallabhbhai Patel International Airport (AMD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kolhapur flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Kolhapur flyplass hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, Shuttle Americ gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kolhapur şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kolhapur şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kolhapur flyplass (KLH) tercih ederler.

Kolhapur çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kolhapur civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella