Flygninger som går fra Kogalym internasjonale lufthavn (KGP)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Kogalym internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
VKO Moskva

1 flyvninger per dag

3t 45m Vis pris
PEE Perm
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris

Kogalym internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kogalym internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KGP
By Kogalym
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Kogalym internasjonale lufthavn
Breddegrad 62.266550
Lengdegrad 74.544685
Nettsted Ns0.kogalymavia.ru
Vis på kart Google maps

Kogalym internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Kogalym internasjonale lufthavn, som ligger i byen Kogalym i Russland, er en av de travleste flyplassene i regionen. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt, som forbinder byen med nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning med romslig venteområder og komfortable sitteplasser.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan unne seg litt shopping på de forskjellige utsalgsstedene i terminalen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter og suvenirer.
 • Plikt- Gratisbutikker: Reisende kan nyte avgiftsfri shopping på flyplassen, med et utvalg avgiftsfrie produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, alkohol og tobakk.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig, inkludert restauranter, kafeer og snackbarer, som tilbyr en rekke retter og snacks.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelig på flyplassen, noe som sikrer enkel tilgang til kontanter og valutaveksling fasiliteter.
 • Wi-Fi-tilgang: Kogalym International Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at bagasjen håndteres med forsiktighet og leveres raskt til passasjerene ved ankomst.
 • Tapt og funnet: Ved tapt eller forlagt plass Kogalym internasjonale lufthavn har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å hente eiendelene sine.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan finne informasjonsskranker som er praktisk plassert i hele terminalen, med personale tilgjengelig for å gi assistanse, svare på spørsmål, og tilbyr reiseråd.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har et medisinsk senter utstyrt for å håndtere medisinske nødsituasjoner og gi førstehjelpstjenester til passasjerer i nød.
 • Bilutleie: For passasjerer som leter etter for å utforske byen på egen hånd, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy som dekker ulike behov og budsjetter.
 • Parkering: Kogalym internasjonale lufthavn tilbyr både kortsiktig og langsiktig parkeringsfasiliteter, som sikrer sikre parkeringsmuligheter for reisende.
 • Loungeområder: Passasjerer kan slappe av og slappe av i komfortable salongområder, utstyrt med fasiliteter som ladepunkter, arbeidsstasjoner og forfriskninger.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester streber Kogalym International Airport etter å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten det er shopping, bespisning eller tilgang til nødvendige tjenester, dekker flyplassen de ulike behovene til reisende, noe som gjør tiden deres på flyplassen så komfortabel og praktisk som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Kogalym internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KGP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kogalym internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Kogalym internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kogalym internasjonale lufthavn ile Vnukovo International Airport (VKO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kogalym internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Kogalym internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında UTai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kogalym şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kogalym şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kogalym internasjonale lufthavn (KGP) tercih edilen seçenektir.

Kogalym çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kogalym civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella