Non-stop flyvning fra Kodiak flyplass (ADQ)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Kodiak flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ANC Ankerplass

1-2 flyvninger per dag

0t 54m Vis pris

Kodiak flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kodiak flyplass
Flyplass (IATA) kode ADQ
By Kodiak
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Kodiak flyplass
Breddegrad 57.749966
Lengdegrad -152.493851
Vis på kart Google maps

Kodiak flyplassfasiliteter og tjenester

Kodiak flyplass, som ligger på Kodiak Island, Alaska, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både lokalbefolkningen og besøkende. Denne artikkelen vil gi en oversikt over fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på flyplassen, og sikre en jevn og komfortabel opplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Den moderne terminalen Bygningen er utstyrt med ulike fasiliteter for å imøtekomme reisende. Det tilbyr komfortable sitteplasser, toaletter og et bestemt venteområde for passasjerer.
  • Mat og drikke: En kafeteria og snackbar ligger i terminalen, og gir sultne reisende muligheter til å ta en matbit før reisen..
  • Detaljhandel: Passasjerer kan utforske en rekke butikker som tilbyr suvenirer, lokale produkter og reiseutstyr.
  • Bilutleie: Flyplassen tilbyr bilutleietjenester for de som ønsker å utforske Kodiak Island på deres fritid. Flere pålitelige utleiefirmaer har kontorer på flyplassen.
  • Parkering: En betydelig parkeringsplass er tilgjengelig for både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov, noe som tilbyr bekvemmelighet for passasjerer som trenger å forlate kjøretøyene sine på flyplassen.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Flyplassen tilbyr oppdatert flyinformasjon og høyttalersystemer for å holde passasjerene informert om ankomster, avganger og eventuelle endringer i timeplan.
  • Bagasjetjenester: Bagasjevogner og traller er tilgjengelige i hele lokalet for enkel transport av bagasje. I tillegg finnes det tjenester for innpakning av bagasje for å beskytte og sikre innsjekkede gjenstander.
  • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte eiendeler kan passasjerer besøke flyplassens tapte og funnet-avdeling for å rapportere og hente sine varer.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemninger. Rullestolassistanse, utpekte toaletter og tilgjengelige sitteplasser er tilgjengelig for å imøtekomme spesielle behov.
  • Informasjonsskranke: Bemannede informasjonsskranker er plassert i terminalen, hvor vennlige og kunnskapsrike ansatte er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med henvendelser, veibeskrivelse, og generell flyplassinformasjon.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har Kodiak Airport som mål å tilby en komfortabel og praktisk opplevelse for alle reisende som går gjennom dørene. Enten det er å handle suvenirer, nyte et måltid eller søke hjelp, kan passasjerene stole på flyplassens fasiliteter for å forbedre reisen. Det vennlige og imøtekommende personalet bidrar ytterligere til å sikre et hyggelig opphold på flyplassen.


Sıkça Sorulan Sorular

Kodiak flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ADQ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kodiak flyplass için atanmıştır.

Kodiak flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kodiak flyplass ile Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 54m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kodiak flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Kodiak flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Island Air Service, Alaska Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kodiak şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kodiak şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kodiak flyplass (ADQ) tercih edilen seçenektir.

Kodiak çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kodiak civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella