Spesialtilbud på flyvninger fra Kisumu internasjonale flyplass (KIS)

Utforsk 4 steder med 6 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Kisumu internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
NBO Nairobi

6-7 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
WIL Nairobi

3-4 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
MBA Mombasa

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
EDL Eldoret
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 20m Vis pris

Kisumu internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kisumu internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode KIS
By Kisumu
Land Kenya (KE)
Fullstendig plassering Kisumu internasjonale flyplass
Breddegrad -0.085278
Lengdegrad 34.729722
Vis på kart Google maps

Kisumu internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Kisumu internasjonale lufthavn, som ligger i Kisumu, Kenya, er et sentralt transportknutepunkt i den vestlige regionen av landet. Den fungerer som en inngangsport til en rekke nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen er kjent for sine førsteklasses fasiliteter og tjenester, som sikrer en sømløs reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr dedikerte innsjekkingsskranker. -innskranker for å forenkle en smidig innsjekkingsprosess.
 • Taxfrie butikker: Passasjerer kan nyte en rekke avgiftsfrie shoppingalternativer, fra kosmetikk til elektronikk, før de flyr.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder i terminalen som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: Kisumu internasjonale lufthavn har komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av før de går ombord på flyet.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelig i hele terminalen.

Transport

 • Drosjen: Passasjerer kan enkelt finne drosjer utenfor flyplassen, noe som gir en problemfri måte å nå ønsket reisemål.
 • Bilutleie: Flere bilutleiebyråer opererer på flyplassen, slik at reisende kan utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Shuttlebusser og minibusser kobler regelmessig flyplassen til forskjellige steder i Kisumu og utover.

Sikkerhet og sikkerhet

 • Bagasje og passasjerkontroll: Det er på plass strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til alle passasjerer, inkludert grundig bagasjekontroll og passasjerkontroll.
 • CCTV-overvåking: Flyplassens lokaler er utstyrt med avanserte CCTV-systemer for å overvåke aktiviteter og forbedre den generelle sikkerhet.
 • Brannsikkerhet: Kisumu internasjonale lufthavn er godt forberedt for brannrelaterte nødsituasjoner med toppmoderne branndeteksjons- og undertrykkingssystemer på plass.

Tilgjengelighet

 • Spesiell assistanse: Flyplassen henvender seg til passasjerer med funksjonshemninger eller redusert mobilitet, og tilbyr fasiliteter som heiser, ramper og rullestolassistanse.
 • Foreldrerom: For familier som reiser med spedbarn, Kisumu International Airport tilbyr praktiske foreldrerom utstyrt med garderober.

Tilleggstjenester

 • Tapt og funnet: En tapt og funnet-tjeneste er tilgjengelig på flyplassen for eventuelle feilplasserte eiendeler.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter utstyrt for å håndtere mindre skader og gi medisinsk hjelp.
 • Forretningstjenester.: Passasjerer som trenger forretningsrelaterte tjenester kan benytte seg av ulike fasiliteter som møterom, faks og kopimaskiner.

Med sine godt utformede fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, sikrer Kisumu International Airport at reisende får en komfortabel og hyggelig reise, og etterlater et varig positivt inntrykk av tiden deres i Kisumu.


Sıkça Sorulan Sorular

Kisumu internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KIS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kisumu internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kisumu internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 40m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8-400 Dash 8Q ile gerçekleştirilen Moi International Airport (MBA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kisumu internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kisumu internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Jambojet Limited, Safarilink, Kenya Airways, Far Eastern Air Transpor ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kisumu şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kisumu şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kisumu internasjonale flyplass (KIS) tercih ederler.

Kisumu çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kisumu civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella