Flygninger som går fra Kiruna flyplass (KRN)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kiruna flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ARN Stockholm

1-5 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
DUS Düsseldorf
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris

Kiruna flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kiruna flyplass
Flyplass (IATA) kode KRN
By Kiruna
Land Sweden (SE)
Fullstendig plassering Kiruna flyplass
Breddegrad 67.821111
Lengdegrad 20.335556
Nettsted Swedavia.se
Vis på kart Google maps

Kiruna flyplassfasiliteter og tjenester

Introduksjon

Kiruna flyplass, som ligger i den nordligste delen av Sverige, fungerer som et viktig transportknutepunkt for reisende som besøker det fantastiske landskapet og naturlige underverkene i Lappland. Denne artikkelen fremhever fasilitetene og tjenestene som tilbys på Kiruna lufthavn for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Kiruna lufthavn har dedikerte innsjekkings- i skranker for ulike flyselskaper, slik at passasjerer enkelt kan fullføre prosedyrene før flyreisen.
 • Detaljhandel og servering: Terminalen huser en rekke butikker og spisesteder som gir reisende muligheter til å nyte shopping og spisesteder. før flyturen.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett i ventetiden.
 • Loungeområde: Et komfortabelt salongområde er tilgjengelig for passasjerer som ønsker et rolig sted å slappe av eller ta igjen på jobb.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske Kiruna og dens omgivelser, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen, slik at reisende enkelt kan leie et kjøretøy ved ankomst.

Transporttjenester

 • Taxitjenester: Drosjeholdeplassene er praktisk plassert utenfor terminalen, noe som gir passasjerene problemer -Gratis mulighet for transport til og fra de ønskede destinasjonene.
 • Busstjenester: Regelmessige busstjenester er tilgjengelige som forbinder Kiruna lufthavn med sentrum og andre nærliggende områder.
 • Private transporter: Reisende kan også arrangere privat transport til overnattingsstedet eller ønsket sted gjennom ulike transportleverandører som opererer på flyplassen.
 • Parkeringsfasiliteter: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både korttids- og langtidsparkering, noe som sikrer at passasjerer har praktiske muligheter for å forlate kjøretøyene sine på flyplassen.

Spesialhjelp

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Kiruna lufthavn er utstyrt med fasiliteter som tilfredsstiller behovene til passasjerer med redusert mobilitet, inkludert dedikerte parkeringsplasser, tilgjengelige toaletter og heiser.
 • Tapt og funnet: Passasjerer som har mistet eller forlagt eiendelene sine kan søke hjelp fra flyplassens avdeling for tapt og funnet.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller helserelaterte problemer, har flyplassen medisinsk personell tilgjengelig for å gi assistanse og støtte.

Kiruna flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelse for passasjerer som besøker den vakre Lappland-regionen. Fra en velutstyrt terminal med butikker og spisesteder, til praktiske transporttjenester og spesialisert assistanse, streber flyplassen etter å sikre komforten og tilfredsheten til sine besøkende.


Kiruna flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kiruna flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kiruna flyplass belirlenmiş IATA kodu KRN ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kiruna flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 10m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Dusseldorf International Airport (DUS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kiruna flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kiruna flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, SAS, Norwegian Air Intl, Eurowing ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kiruna şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kiruna şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kiruna flyplass (KRN) tercih edilen seçenektir.

Kiruna çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kiruna civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella