Rimelige flyvninger fra Kirkenes lufthavn Høybuktmoen (KKN)

Reis til 4 steder med 3

Günlük Kalkış Programı Kirkenes lufthavn Høybuktmoen

Kirkenes lufthavn Høybuktmoen hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kirkenes lufthavn Høybuktmoen
Flyplass (IATA) kode KKN
By Kirkenes
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Kirkenes lufthavn Høybuktmoen
Breddegrad 69.723500
Lengdegrad 29.891184
Nettsted Avinor.no
Vis på kart Google maps

Kirkenes Lufthavn, Høybuktmoen Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter

Kirkenes Lufthavn, Høybuktmoen er en moderne og velutstyrt flyplass i Kirkenes by, Norge. Den tilbyr en rekke fasiliteter for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

  • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har dedikerte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper, slik at passasjerene kan fullføre sine forhåndsskranker. -flight prosedyrer effektivt.
  • Bagasjehåndtering: Kirkenes lufthavn tilbyr effektive og pålitelige bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at passasjerenes bagasje håndteres med forsiktighet og leveres raskt.
  • Detaljhandel og servering: flyplassen har flere butikker og spisesteder, som tilbyr en rekke produkter og spisesteder. Passasjerer kan enkelt handle suvenirer eller ta et måltid før eller etter flyturen.
  • Bilutleie: Reisende som ønsker å utforske Kirkenes og omegn har muligheten til å leie bil fra flyplassen. Flere anerkjente bilutleiefirmaer har tilstedeværelse på Kirkenes lufthavn.
  • Lounge: For passasjerer som ønsker litt ekstra komfort og avslapning, tilbyr Kirkenes lufthavn salonger hvor de kan slappe av, nyte gratis forfriskninger og få tilgang til ulike fasiliteter.

Tjenester

I tillegg til sine fasiliteter, tilbyr Kirkenes lufthavn også ulike tjenester for å forbedre den totale reiseopplevelsen for passasjerer:

  • Informasjon skranke: Flyplassen har en informasjonsskranke hvor det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
  • Tapt og funnet: Hvis passasjerer mister eller mister en gjenstand på flyplassen, kan de besøk det dedikerte tapte- og funnet-kontoret for å rapportere og hente eiendelene deres.
  • Medisinsk assistanse: Kirkenes lufthavn har medisinske fasiliteter og personell på stedet for å yte øyeblikkelig medisinsk hjelp ved behov. Passasjerer kan føle seg trygge ved å vite at hjelp er lett tilgjengelig.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å gi støtte under hele reisen.
  • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassen for å administrere økonomien og få lokal valuta.

Kirkenes lufthavn, Høybuktmoen er dedikert til å sikre en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine utmerkede fasiliteter og tjenester kan reisende forvente en sømløs reise når de passerer gjennom denne moderne norske flyplassen.


Kirkenes lufthavn Høybuktmoen Sıkça Sorulan Sorular

Kirkenes lufthavn Høybuktmoen için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KKN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kirkenes lufthavn Høybuktmoen için atanmıştır.

Kirkenes lufthavn Høybuktmoen'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kirkenes lufthavn Høybuktmoen ile Oslo Airport Gardermoen (OSL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kirkenes lufthavn Høybuktmoen havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kirkenes lufthavn Høybuktmoen havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttl ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kirkenes şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kirkenes şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kirkenes lufthavn Høybuktmoen (KKN) tercih ederler.

Kirkenes yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella