Spesialtilbud på flyvninger fra King Salmon flyplass (AKN)

Utforsk 2 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı King Salmon flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ANC Ankerplass

2 flyvninger per dag

0t 56m Vis pris
DLG Dillingham
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

King Salmon flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn King Salmon flyplass
Flyplass (IATA) kode AKN
By King Salmon
Land United-States (US)
Fullstendig plassering King Salmon flyplass
Breddegrad 58.672872
Lengdegrad -156.656300
Vis på kart Google maps

King Salmon Airport fasiliteter og tjenester

King Salmon Airport, som ligger i King Salmon, Alaska, er et viktig transportknutepunkt som forbinder den avsidesliggende regionen med resten av staten og utover. Som en offentlig flyplass tilbyr den ulike fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer. La oss utforske noen av hovedtrekkene til King Salmon Airport.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: King Salmon Airport har en moderne og romslig terminalbygning som gir et komfortabelt og innbydende miljø for reisende.
 • Innsjekking og bagasje: Flyplassen har effektive innsjekkingsskranker og bagasjeområder, som sikrer en jevn og problemfri start på reisen.
 • Detaljhandel og bespisning: Passasjerer kan utforske et utvalg av butikker og spisesteder i terminalen, slik at de kan ta en matbit eller kjøpe nødvendigheter i siste liten.
 • Wi -Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at besøkende kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben mens de venter på flyreisen.
 • Loungeområde: Det er et komfortabelt sitteområde hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før avreise.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både kortere og lengre tid. -tidsopphold, som sikrer enkel tilgang til terminalen for reisende med personlige kjøretøy.

Tjenester

 • Flyinformasjon: King Salmon Flyplassen tilbyr flyinformasjonsskjermer i sanntid som holder passasjerene informert om statusen til flyreisene deres.
 • Bilutleie: Besøkende kan enkelt leie en bil fra flyplassen, slik at de kan utforske den fantastiske naturlige skjønnheten til King Salmon og dens omgivelser.
 • Taxi og skyttelbuss: Ulike taxi- og skytteltjenester er tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr transportmuligheter for passasjerer til de ønskede destinasjonene.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle reisende, med fasiliteter og tjenester designet for å imøtekomme enkeltpersoner med spesielle behov.
 • Mistet og funnet: I tilfelle feilplasserte gjenstander under reisen, har flyplassen en tapt og funnet-tjeneste for å hjelpe deg med å finne eiendelene dine.
 • Medisinske tjenester: King Salmon Airport har medisinske fasiliteter og opplært personale i beredskap for å håndtere eventuelle nødssituasjoner eller medisinske bekymringer som kan oppstå.

King Salmon Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som prioriterer passasjerenes behov. Enten du er en besøkende til denne avsidesliggende delen av Alaska eller en lokal innbygger, sikrer flyplassen en jevn og hyggelig reiseopplevelse. Fra komfortable terminaler og pålitelig flyinformasjon til ulike fasiliteter og transportalternativer, streber King Salmon Airport etter å gjøre reisen din så praktisk og behagelig som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

King Salmon flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AKN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından King Salmon flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

King Salmon flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 25m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 ile gerçekleştirilen Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) destinasyonuna ulaşmaktadır.

King Salmon flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

King Salmon flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Alaska Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

King Salmon şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

King Salmon şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla King Salmon flyplass (AKN) tercih ederler.

King Salmon çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

King Salmon civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella