Flygninger som går fra King Island flyplass (KNS)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış King Island flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BWT Burnie

1-4 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
MEL Melbourne

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
HBA Hobart
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

King Island flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn King Island flyplass
Flyplass (IATA) kode KNS
By Currie
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering King Island flyplass
Breddegrad -39.879776
Lengdegrad 143.881680
Nettsted Kingislandair.com.au
Vis på kart Google maps

King Island Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

King Island Airport, som ligger i Tasmania, Australia, er en liten regional flyplass som fungerer som hovedinngangsporten til den vakre King Island. Til tross for sin størrelse tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og behagelig reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminal gir en komfortabel og innbydende atmosfære for reisende. Den har rikelig med sitteplasser, rene toaletter og en liten kafeteria.
  • Bagasjetjenester: King Island Airport tilbyr pålitelige bagasjehåndteringstjenester for å sikre sikker og rettidig levering av passasjerenes bagasje. Det vennlige personalet hjelper deg med innsjekk og henting av bagasje.
  • Detaljhandel: Terminalen huser en rekke butikker hvor passasjerer kan bla gjennom og kjøpe suvenirer, bøker, lokale produkter og andre reisenødvendige ting.
  • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra et av bilutleiefirmaene som ligger på flyplassen. Denne praktiske tjenesten lar besøkende utforske øya i sitt eget tempo.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, noe som sikrer at passasjerene har et sikkert sted å forlate kjøretøyene sine under oppholdet. tur.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Informasjonsskjermer i hele terminalen holder passasjerene informert om avgangs- og ankomsttider, gatetilordninger og eventuelle forsinkelser eller forstyrrelser.
  • WiFi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, slik at reisende kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på fly.
  • Parkeplasstransport: For ekstra bekvemmelighet, en skytteltjeneste opererer mellom parkeringsområdene og terminalen, og hjelper passasjerer å transportere eiendelene sine uten problemer.
  • Tilgjengelighet: King Island Airport er forpliktet til å gi lik tilgang for alle reisende. Den tilbyr fasiliteter for funksjonshemmede passasjerer, inkludert tilgjengelige toaletter og ramper.
  • Tapt og funnet: I tilfelle tapt gjenstand kan passasjerer besøke den angitte skranken for å rapportere og hente eiendelene sine hvis de blir funnet.

King Island Airport streber etter å sikre at alle passasjerer får en positiv opplevelse mens de bruker sine fasiliteter og tjenester. Fra en moderne terminalbygning til praktiske bilutleiealternativer, dekker flyplassen de ulike behovene til reisende. I tillegg tilfører tjenester som WiFi og parkeringsbuss komfort og komfort til reiseopplevelsen. Enten du besøker King Island for forretninger eller fornøyelser, er flyplassen godt utstyrt for å gjøre reisen sømløs.


Sıkça Sorulan Sorular

King Island flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, King Island flyplass belirlenmiş IATA kodu KNS ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

King Island flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 15m süren ve Fairchild (Swearingen)SA26/SA226/SA227Merlin/Metro/Expediter ile gerçekleştirilen Hobart International Airport (HBA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

King Island flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, King Island flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Sharp Airlines, Rex Regional Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Currie şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Currie şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla King Island flyplass (KNS) tercih ederler.

Currie yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella