Direktefly fra King Hussein internasjonale flyplass (AQJ)

Non-stop flyvninger til 16 destinasjoner med 9 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı King Hussein internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
AMM Amman

2-4 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
CGN Köln
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 15m Vis pris
CIA Roma
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 5m Vis pris
SOF Sofia
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris
LGW London
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

6t 0m Vis pris
BER Berlin
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 50m Vis pris
BUD Budapest
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 5m Vis pris
OTP Otopeni
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris
VIE Wien
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 20m Vis pris
AUH Abu Dhabi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 5m Vis pris

King Hussein internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn King Hussein internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode AQJ
By Akaba
Land Jordan (JO)
Fullstendig plassering King Hussein internasjonale flyplass
Breddegrad 29.619794
Lengdegrad 35.024084
Nettsted Aac.jo
Vis på kart Google maps

King Hussein internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

King Hussein internasjonale lufthavn, som ligger i Aqaba, Jordan, fungerer som en viktig inngangsport for turister som besøker det fantastiske feriestedet ved Rødehavet. Med sin moderne infrastruktur og førsteklasses fasiliteter, sikrer den en jevn og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminaler: flyplassen har en hovedterminalbygning som huser både innenlandske og internasjonale avgangs- og ankomstområder. Terminalen er romslig, godt vedlikeholdt og fullt klimatisert, og gir et stressfritt miljø.
  • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter på avgiftsfrie butikker tilgjengelig på flyplassen. Det finnes ulike utsalgssteder som tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert lokalt håndverk, smykker, kosmetikk og mer. I tillegg tilbyr flere restauranter, kafeer og snackbarer deilig mat og forfriskninger.
  • Forretnings- og VIP-lounger: King Hussein International Airport tilbyr eksklusive salonger for forretnings- og VIP-reisende. Disse salongene gir en fredelig og komfortabel atmosfære, utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert Wi-Fi, arbeidsstasjoner og forfriskninger.
  • Bilutleie: Besøkende har muligheten til å leie biler fra anerkjente bilutleiefirmaer på flyplassen. Dette gjør det mulig for turister å fritt utforske Aqaba og områdene rundt under oppholdet.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har et medisinsk senter med opplært personale og fasiliteter for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner som kan oppstå. Passasjerer kan være trygge ved å vite at deres helsebehov kan ivaretas umiddelbart om nødvendig.

Tjenester

  • Transport: flyplassen er godt forbundet med ulike transportformer, inkludert drosjer, busser og bilutleietjenester. Dette gjør det mulig for passasjerer å enkelt nå sine destinasjoner i Aqaba eller andre byer i Jordan.
  • Informasjonsskranker: Det er flere informasjonsskranker i hele terminalen hvor det vennlige og hjelpsomme personalet kan hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, inkludert bagasjereklame og tapt og funnet-tjenester. Passasjerer kan stole på det dedikerte personalet for å sikre at eiendelene deres blir håndtert med forsiktighet.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tjenester er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med kjære eller ta igjen jobb mens de venter på flyreisene deres.
  • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker lar passasjerer enkelt skaffe lokal valuta eller oppførsel som er nødvendig banktransaksjoner.

King Hussein internasjonale lufthavn streber etter å møte behovene til alle reisende, og sikrer en hyggelig start eller slutt på reisen. Med sine omfattende fasiliteter og utmerkede tjenester, er det fortsatt et foretrukket valg for mange som besøker den fortryllende byen Akaba.


King Hussein internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

King Hussein internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, King Hussein internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu AQJ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

King Hussein internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 15m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Cologne Bonn Airport (CGN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

King Hussein internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 9 taşıyıcı, King Hussein internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ryanair, Royal Jordanian, Wizz Air, easyJet, Jordan Aviatio gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Akaba şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Akaba şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla King Hussein internasjonale flyplass (AQJ) tercih ederler.

Akaba çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Akaba civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella