Non-stop flyvning fra King Fahd internasjonale flyplass (DMM)

Reis til 54 steder med 37

King Fahd internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn King Fahd internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode DMM
By Dhahran
Land Saudi-Arabia (SA)
Fullstendig plassering King Fahd internasjonale flyplass
Breddegrad 26.265278
Lengdegrad 50.151944
Vis på kart Google maps
King Fahd internasjonale flyplass
King Fahd internasjonale flyplass
King Fahd internasjonale flyplass
King Fahd internasjonale flyplass
King Fahd internasjonale flyplass
King Fahd internasjonale flyplass

King Fahd International Airport Fasiliteter og tjenester

King Fahd International Airport (KFIA), som ligger i Dammam, Saudi-Arabia, er en av de største flyplassene i verden. Spredt over et område på 780 kvadratkilometer, fungerer flyplassen som et viktig knutepunkt for både innenlandske og internasjonale flyvninger. Med sin moderne infrastruktur og et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, sikrer KFIA en sømløs reiseopplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Flere terminaler: Flyplassen har tre terminaler, nemlig den internasjonale terminalen, innenriksterminalen og Aramco-terminalen, som hver er dedikert til å betjene ulike typer flyreiser.
 • Tollfri shopping: Passasjerer kan nyte et stort utvalg av avgiftsfrie butikker som tilbyr et utvalg av produkter, inkludert elektronikk, parfyme, luksusvarer og lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: KFIA tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra hurtigmatkjeder til eksklusive restauranter, catering til ulike kulinariske preferanser.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr eksklusive salonger for førsteklasses passasjerer, og tilbyr et stille og behagelig miljø for å slappe av, jobbe eller friske opp før flyreisen.
 • Bank og valutaveksling: Passasjerer kan finn en rekke banktjenester og valutavekslingsskranker som er praktisk plassert på hele flyplassen.

Transport

 • Bilutleie: En rekke internasjonale bilutleiefirmaer har filialer på KFIA, slik at passasjerer enkelt kan leie en bil for deres foretrukne transportmåte.
 • Taxier: Taxier med måler er lett tilgjengelige på flyplassen, og gir et praktisk transportmiddel til og fra forskjellige steder.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byen med busstjenester, og tilbyr et økonomisk alternativ for passasjerer å reise til de ønskede destinasjonene.

Passasjertjenester

 • Informasjonsskranker: KFIA har informasjonsskranker spredt over hele terminalene, og gir passasjerer assistanse angående flyplasstjenester, flyinformasjon og generelle forespørsler.
 • Medisinske tjenester: En medisinsk klinikk utstyrt med en profesjonell medisinsk personell er tilgjengelig for å imøtekomme eventuelle helsenødsituasjoner som kan oppstå under reisen.
 • Tapt og funnet: En dedikert avdeling for tapt og funnet hjelper passasjerer med å gjenopprette tapte gjenstander på flyplassens område.

Fasiliteter

 • Bønnerom: KFIA imøtekommer de religiøse behovene til sine muslimske reisende med bønnerom i ulike områder på flyplassen.
 • Lekeområde for barn: The flyplassen har utpekte lekeområder utstyrt med underholdende fasiliteter, noe som sikrer en hyggelig opplevelse for unge reisende.
 • Røykesoner: Spesielle røykeområder er tilgjengelige for passasjerer som ønsker å røyke på flyplassen.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, prioriterer King Fahd International Airport passasjerkomfort og bekvemmelighet. Enten det er shopping, bespisning eller bruk av viktige tjenester, sikrer KFIA at reisende kan få en positiv og problemfri opplevelse under oppholdet på flyplassen.


Sıkça Sorulan Sorular

King Fahd internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DMM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından King Fahd internasjonale flyplass için atanmıştır.

King Fahd internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

King Fahd internasjonale flyplass ile Ninoy Aquino International Airport (MNL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 10h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

King Fahd internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

King Fahd internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 37 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Flynas, Saudia, Flyadeal, flydubai, Qatar Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Dhahran şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Dhahran şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle King Fahd internasjonale flyplass (DMM) tercih edilen seçenektir.

Dhahran yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella