Rimelige flyvninger fra Kimberley flyplass (KIM)

Utforsk 2 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Kimberley flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
JNB Johannesburg

3-5 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
CPT Cape Town

1-2 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris

Kimberley flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kimberley flyplass
Flyplass (IATA) kode KIM
By Kimberley
Land South-Africa (ZA)
Fullstendig plassering Kimberley flyplass
Breddegrad -28.801495
Lengdegrad 24.766519
Vis på kart Google maps

Kimberley Airport Facilities and Services

Introduksjon

Kimberley Airport, som ligger i Northern Cape Province i Sør-Afrika, fungerer som den primære inngangsporten til den berømte diamantbyen Kimberley. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til både innenlandske og internasjonale reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Kimberley Airport tilbyr praktisk sjekk -i skranker for å lette en smidig avgangsprosess for passasjerer.
 • Bagasjehåndtering: Passasjerer kan forvente effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at bagasjen deres kommer trygt frem til den tiltenkte destinasjonen.
 • Minibanker og valuta veksling: Flyplassen huser minibanker som støtter ulike banknettverk og tilbyr også valutavekslingstjenester for reisende som trenger å konvertere pengene sine.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder og kafeer i terminalbygningen, som tilbyr en rekke av deilige snacks, måltider og drikkevarer.
 • Detaljbutikker: Reisende kan nyte litt detaljhandel i flyplassens butikker, som selger en rekke produkter, inkludert avgiftsfrie varer, suvenirer, bøker og magasiner.

Transporttjenester

 • Taxi og bilutleie: Passasjerer kan enkelt finne drosjer eller velge leiebil på Kimberley flyplass, slik at de enkelt kan nå målet.
 • Private transporter: For å gjøre reisen mer komfortabel, er private transporttjenester tilgjengelig for de som foretrekker en mer personlig og problemfri opplevelse.

Fasiliteter for funksjonshemmede

 • Tilgjengelighet for rullestol: Flyplassen er utstyrt med ramper og heiser for å sikre enkel tilgang for passasjerer med bevegelseshemninger.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer som trenger spesiell assistanse kan be om det på forhånd for å motta nødvendig støtte under hele reisen.

Parkeringsfasiliteter

 • Korttidsparkering: Reisende som parkerer kjøretøyene sine i kortere varighet kan benytte flyplassens sikre kort- terminparkeringsområde.
 • Langtidsparkering: De som har behov for langtidsparkering kan benytte seg av langtidsparkeringsfasilitetene.

Andre tjenester

 • Wi-Fi: Kimberley Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Mistet og funnet: I tilfelle tapte gjenstander, passasjerer kan rapportere til flyplassens avdeling for tapt og funnet for å forhøre seg om og potensielt hente eiendelene deres.

Fasilitetene og tjenestene som tilbys på Kimberley lufthavn sikrer en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene. Fra effektive innsjekkingsprosesser og bagasjehåndtering til en rekke spisesteder, butikker og transportalternativer, dekker flyplassen de ulike behovene til reisende som besøker diamantbyen Kimberley.


Kimberley flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kimberley flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KIM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kimberley flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kimberley flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 35m süren ve Embraer RJ135 and Legacy 600/650 ile gerçekleştirilen Cape Town International Airport (CPT) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kimberley flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kimberley flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Airlink (South Africa), CemAi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kimberley şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kimberley şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kimberley flyplass (KIM) tercih edilen seçenektir.

Kimberley yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella