Spesialtilbud på flyvninger fra Kilimanjaro internasjonale flyplass (JRO)

Direkteflyvninger til 13 destinasjoner betjenes av 18 flyselskaper.

Kilimanjaro internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kilimanjaro internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode JRO
By Arusha
Land Tanzania (TZ)
Fullstendig plassering Kilimanjaro internasjonale flyplass
Breddegrad -3.429167
Lengdegrad 37.074444
Nettsted Kilimanjaroairport.co.tz
Vis på kart Google maps

Kilimanjaro International Airport Fasiliteter og tjenester

Kilimanjaro International Airport, som ligger i Nord-Tanzania, fungerer som en viktig inngangsport for turister som besøker det storslåtte Kilimanjaro-fjellet og de populære safaridestinasjonene i regionen. Med sin moderne infrastruktur og utvalg av fasiliteter, sikrer flyplassen en hyggelig opplevelse for reisende.

Friendly Terminal

Flyplassen har en godt designet terminalbygning som gir et komfortabelt og praktisk miljø for passasjerer. Terminalen er fullstendig luftkondisjonert, og tilbyr lindring fra det tropiske været i området. Den er også utstyrt med moderne sittegrupper, noe som sikrer god sittekapasitet for reisende.

Innsjekking og sikkerhet

Innsjekkingsprosessen på Kilimanjaro internasjonale lufthavn er strømlinjeformet og effektiv, med dedikerte skranker for forskjellige flyselskaper. Passasjerer kan raskt fullføre innsjekkingsprosedyrene og gå videre til sikkerhetskontrollene. Flyplassen har toppmoderne sikkerhetssystemer for å sikre sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.

Detaljhandel og servering

Flyplassen tilbyr en rekke utsalgssteder og tjenester -gratis butikker hvor passasjerer kan unne seg shopping. Fra suvenirbutikker til motebutikker, det er noe for enhver smak. I tillegg er ulike spisesteder tilgjengelig, inkludert kafeer og restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter.

Lounge og forretningsfasiliteter

Kilimanjaro internasjonale lufthavn tilbyr komfortable salonger for passasjerer å slappe av i før de avgang. Disse salongene tilbyr fasiliteter som Wi-Fi-tilgang, komfortable sitteplasser og forfriskninger. For forretningsreisende tilbyr flyplassen også forretningsfasiliteter, inkludert møterom og arbeidsstasjoner, slik at de kan holde kontakten og være produktive.

Transportalternativer

Flyplassen har utmerkede transportmuligheter for reisende. for å nå sine ønskede destinasjoner. Drosjer, leiebiler og skytteltjenester er lett tilgjengelig på flyplassen, noe som gir praktisk og pålitelig transport. Det er også gode forbindelser til større byer og turistdestinasjoner, slik at reisende enkelt kan nå ønsket sted.

Tilleggstjenester

I tillegg til fasilitetene nevnt ovenfor, har Kilimanjaro internasjonale lufthavn også tilbyr følgende tjenester:

  • Minibanker og valutaveksling
  • Postkontor og posttjenester
  • Medisinske fasiliteter og førstehjelp
  • Bagasjeoppbevaring og innpakning
  • Turistinformasjon og kundestøtte

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester sikrer Kilimanjaro internasjonale lufthavn en jevn og hyggelig opplevelse for alle reisende som går gjennom dørene. Enten de ankommer eller drar, kan passasjerer forvente et høyt nivå av komfort og bekvemmelighet.


Sıkça Sorulan Sorular

Kilimanjaro internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kilimanjaro internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu JRO ile tanımlanır.

Kilimanjaro internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kilimanjaro internasjonale flyplass ile Hamad International Airport (DOH) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kilimanjaro internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 18 taşıyıcı, Kilimanjaro internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Precision Air, Air Tanzania, Coastal Aviation, Regional Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Arusha şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Arusha şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kilimanjaro internasjonale flyplass (JRO) tercih edilen seçenektir.

Arusha çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Arusha civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella