Non-stop flyvning fra Kihihi flyplass (KHX)

Reis til 1 steder med 2

Günlük Kalkış Programı Kihihi flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
EBB Entebbe
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 18m Vis pris

Kihihi flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kihihi flyplass
Flyplass (IATA) kode KHX
By Kihihi
Land Uganda (UG)
Fullstendig plassering Kihihi flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Kihihi flyplassfasiliteter og tjenester

Kihihi flyplass, som ligger i det sørvestlige Uganda, er en liten flyplass som fungerer som en inngangsport til ulike turistdestinasjoner i regionen. Til tross for sin størrelse tilbyr Kihihi flyplass en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Terminal

Flyplassens terminalbygning er designet for å imøtekomme passasjerenes behov.. Den er utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter, inkludert:

  • Innsjekkingsskranker
  • Sikkerhetskontroll
  • Tjenester for bagasjehåndtering
  • Toaletter
  • Venteområder

Parkering

Kihihi flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for passasjerers private kjøretøy, så vel som leiebiler. Parkeringsområdet er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang for reisende.

Transport

Ulike transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer som reiser til og fra Kihihi lufthavn:

  • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, og gir en praktisk transportmåte til nærliggende byer og turistmål.
  • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, noe som gjør at reisende å bestille kjøretøy på forhånd eller ved ankomst for å utforske regionen i sitt eget tempo.
  • Shuttleservice: Noen hoteller og hytter tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen for sine gjester, noe som sikrer en problemfri transport.

Bespisning og shopping

Selv om Kihihi flyplass er et lite anlegg, tilbyr den spisesteder og shoppingmuligheter for å imøtekomme passasjerenes behov:

  • Restaurant/kafé: En restaurant eller kafé er tilgjengelig i terminalbygningen, som tilbyr en rekke mat- og drikkealternativer for å tilfredsstille sult og tørst.
  • Gavebutikker: Reisende kan bla gjennom ulike gavebutikker, som tilbyr suvenirer, lokalt håndverk og andre ting å ta med hjem som minner.

Wi-Fi og ladestasjoner

Kihihi lufthavn forstår viktigheten av å holde kontakten, spesielt for reisende. For å sikre bekvemmelighet tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for passasjerer for å lade opp sine elektroniske enheter.

Tilgjengelighet og spesialhjelp

Kihihi lufthavn streber etter å være tilgjengelig for alle passasjerer. Flyplassen gir spesiell assistanse for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, inkludert tilgjengelige parkeringsplasser, rullestolramper og dedikert personale for å hjelpe med eventuelle spesifikke behov.

Sikkerhet og sikkerhet

Kihihi flyplass prioriterer sikkerhet og sikkerhet for alle passasjerer. Flyplassen har implementert ulike sikkerhetstiltak, som CCTV-overvåking, bagasjekontroll og trent sikkerhetspersonell for å sikre et trygt og sikkert miljø for reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Kihihi flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KHX kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kihihi flyplass için atanmıştır.

Kihihi flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kihihi flyplass ile Entebbe International Airport (EBB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kihihi flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Kihihi flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Aerolink Uganda, LG gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kihihi şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kihihi şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kihihi flyplass (KHX) tercih ederler.

Kihihi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella