Non-stop flyvning fra Kigali internasjonale flyplass (KGL)

Reis til 19 steder med 8

Kigali internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kigali internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode KGL
By Kigali
Land Rwanda (RW)
Fullstendig plassering Kigali internasjonale flyplass
Breddegrad -1.963042
Lengdegrad 30.135014
Vis på kart Google maps
Kigali internasjonale flyplass
Kigali internasjonale flyplass
Kigali internasjonale flyplass
Kigali internasjonale flyplass
Kigali internasjonale flyplass
Kigali internasjonale flyplass

Kigali internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Kigali internasjonale lufthavn, som ligger i hovedstaden Rwanda, fungerer som en viktig inngangsport til landet. Flyplassen har moderne fasiliteter og tilbyr en rekke tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for passasjerene. La oss se nærmere på noen av hovedfunksjonene:

1. Terminalbygning

Flyplassens terminalbygning er designet for å håndtere et stort antall passasjerer effektivt. Den har en romslig og velorganisert layout, som gir et komfortabelt og brukervennlig miljø. Terminalen er utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter, inkludert avgiftsfrie butikker, restauranter og kafeer som tilbyr en rekke retter.

2. Innsjekking og sikkerhet

  • Innsjekkingsskrankene er praktisk plassert og bemannet av vennlig og hjelpsomt personell, noe som sikrer en jevn innsjekkingsprosess.
  • Sikkerhetsprosedyrene er strenge men likevel effektiv, og prioriterer sikkerheten til passasjerene og deres eiendeler.

3. Immigrasjon og tollvesen

  • Immigrasjonstjenester på Kigali internasjonale lufthavn er generelt raske og problemfrie, med immigrasjonsoffiserer som sørger for en jevn inn- og utreiseprosess.
  • Tollområdet er bra. -administrert, med klart definerte regler for å lette klarering av varer og forhindre at uautoriserte gjenstander kommer inn eller ut av landet.

4. Lounger

Kigali International Airport har komfortable salonger som gir en avslappende atmosfære for passasjerer å slappe av før flyturen. Disse salongene tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi, ladestasjoner og forfriskninger.

5. Shopping og servering

  • Flyplassen har en rekke avgiftsfrie butikker der passasjerer kan unne seg detaljterapi, inkludert luksusmerker, lokalt håndverk og suvenirer.
  • Ulike spisesteder. alternativer er tilgjengelige, inkludert kafeer, gatekjøkken og restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. Passasjerer kan nyte et deilig måltid eller ta en rask matbit.

6. Flyplassfasiliteter

  • Kigali internasjonale lufthavn tilbyr tilgjengelige fasiliteter for passasjerer med redusert mobilitet, inkludert rullestolassistanse og utpekte parkeringsplasser.
  • Banker, minibanker og valutavekslingsskranker er beleilig plassert i terminalen, noe som gjør det enkelt for passasjerer å håndtere sine økonomiske behov.
  • Høyhastighets Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som sikrer at reisende holder kontakten.

7. Transport

Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer for passasjerer for å nå sine tiltenkte destinasjoner. Disse inkluderer drosjer, bilutleietjenester og skyttelbusser til sentrum og andre større steder.

Kigali internasjonale lufthavn tilbyr førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerer som flyr inn og ut av Rwanda. Dens moderne infrastruktur, effektive drift og vennlige personale gjør det til et utmerket valg for både innenlandske og internasjonale reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Kigali internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KGL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kigali internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kigali internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 8h 45m süren ve Airbus A330-300 ile gerçekleştirilen London Heathrow Airport (LHR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kigali internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 8 taşıyıcı, Kigali internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında RwandAir, Ethiopian Airlines, Kenya Airways, Turkish Airlines, KL gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kigali şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kigali şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kigali internasjonale flyplass (KGL) tercih edilen seçenektir.

Kigali yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella