Rimelige flyvninger fra Khatanga flyplass (HTG)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Khatanga flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
NSK Norilsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
KJA Krasnojarsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 20m Vis pris

Khatanga flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Khatanga flyplass
Flyplass (IATA) kode HTG
By Khatanga
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Khatanga flyplass
Breddegrad 71.966670
Lengdegrad 102.500000
Vis på kart Google maps

Khatanga Airport Fasiliteter og Tjenester

Introduksjon

Khatanga Airport, som ligger i Fjernøsten-regionen i Russland, fungerer som et sentralt transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Denne artikkelen tar sikte på å fremheve de ulike fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på Khatanga lufthavn, noe som gjør den til en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Khatanga flyplass har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Utformingen av terminalen sikrer jevn passasjerflyt, noe som gir en problemfri reiseopplevelse.
  • Venteområder: Flyplassen tilbyr komfortable sitteplasser og ventesalonger hvor passasjerene kan slappe av mens de venter på flyreisen. Disse områdene er utstyrt med ladepunkter, slik at reisende kan lade sine elektroniske enheter.
  • Restauranter og kafeer: For å imøtekomme de ulike kulinariske preferansene til reisende, tilbyr Khatanga Airport en rekke spisesteder. Passasjerer kan velge mellom en rekke restauranter og kafeer som serverer både internasjonal og lokal mat.
  • Shoppingsfasiliteter: Flyplassen har flere avgiftsfrie butikker og utsalgssteder hvor passasjerene kan unne seg shopping. Fra suvenirer til klær og elektronikk, butikkene tilbyr et bredt spekter av produkter for å møte behovene til enhver reisende.
  • Minibanker og valutaveksling: Khatanga flyplass forstår viktigheten av finansielle tjenester for reisende. Derfor tilbyr flyplassen minibanker og valutavekslingsskranker for passasjerenes bekvemmelighet.

Tjenester

  • Bagasjetjenester: Khatanga flyplass sikrer effektiv håndtering av bagasje med dedikert ansatte som er opplært i bagasjetjenester. Flyplassen tilbyr også bagasjetraller, noe som gjør det enklere for passasjerer å transportere eiendelene sine.
  • Wi-Fi: For å imøtekomme behovene til moderne reisende, tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen. Passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb i ventetiden.
  • Informasjonsskranker: Khatanga flyplass har informasjonsskranker som er strategisk plassert i terminalbygningen. Det vennlige og kunnskapsrike personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål, veibeskrivelse og annen reiserelatert informasjon.
  • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller eller medisinske behov er flyplassen utstyrt med et medisinsk senter og kvalifisert medisinske fagfolk for å sikre de reisendes velvære.
  • Spesiell assistanse: Khatanga flyplass tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Fra rullestolassistanse til prioritert ombordstigning streber flyplasspersonalet etter å gjøre reisen komfortabel for alle.

Khatanga lufthavn er forpliktet til å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre den totale reiseopplevelsen til sin passasjerer. Med sin toppmoderne terminalbygning, en rekke spisesteder og shoppingmuligheter, og en rekke praktiske tjenester, streber Khatanga Airport etter å møte behovene og forventningene til både innenlandske og internasjonale reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Khatanga flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Khatanga flyplass belirlenmiş IATA kodu HTG ile tanımlanır.

Khatanga flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Khatanga flyplass ile Yemelyanovo International Airport (KJA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 20m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Khatanga flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Khatanga flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Sky Regiona ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Khatanga şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Khatanga şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Khatanga flyplass (HTG) tercih edilen seçenektir.

Khatanga çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Khatanga civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella