Non-stop flyvning fra Kerry flyplass (KIR)

Reis til 7 steder med 2

Günlük Planlanmış Kerry flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DUB Dublin

2 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
LTN Luton

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
HHN Rheinland-Pfalz

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
MAN Manchester

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
ALC Alicante
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
FAO Faro
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris

Kerry flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kerry flyplass
Flyplass (IATA) kode KIR
By Killarney
Land Ireland (IE)
Fullstendig plassering Kerry flyplass
Breddegrad 52.180833
Lengdegrad -9.523611
Nettsted Kerryairport.ie
Vis på kart Google maps

Kerry Airport Fasiliteter og Tjenester

Oversikt

Kerry Airport, som ligger i Farranfore, County Kerry, Irland, er en populær regional flyplass som betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel opplevelse for reisende.

Transport

 • Bilutleie: Kerry Airport har flere bilutleiefirmaer som er praktisk plassert i ankomstområde, som tilbyr en rekke kjøretøy for å dekke ulike behov.
 • Taxier: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, noe som gir et praktisk transportalternativ for passasjerer.
 • Busstjenester: flyplassen har gode forbindelser til nærliggende tettsteder og byer gjennom regelmessige busstjenester, og tilbyr en rimelig og praktisk måte å nå målet ditt.

Innsjekking og sikkerhet

 • Innsjekkingsskranker: Kerry Airport tilbyr flere innsjekkingsskranker, noe som sikrer minimale ventetider og effektiv behandling for passasjerer.
 • Sikkerhetskontroll: Strenge sikkerhetstiltak er på plass for å sikre sikkerheten til alle reisende. Passasjerer må gjennomgå strenge kontrollprosedyrer før de går inn i avgangsområdet.

Bespisning og shopping

 • Mat- og drikkeutsalg: Det finnes ulike kafeer, restauranter, og barer på hele flyplassen, slik at passasjerene kan ta en matbit eller nyte en drink mens de venter på flyet.
 • Shopping: Kerry flyplass har et utvalg butikker og butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert avgiftsfrie varer, mote, bøker og suvenirer. Passasjerer kan unne seg litt detaljbehandling før reisen.

Lounge og avslapning

 • Executive Lounge: Kerry Airport tilbyr en executive lounge hvor passasjerene kan nyte en fredelig og komfortabelt miljø vekk fra folkemengdene. Salongen tilbyr gratis forfriskninger, aviser og Wi-Fi-tilgang.
 • Hvileområder: For de som ønsker å hvile eller slappe av, tilbyr Kerry Airport komfortable sitteplasser i hele terminalbygningen.

Spesialhjelp

 • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestolramper, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelig for å sikre en problemfri opplevelse.
 • Barne- og familiefasiliteter: Kerry Airport forstår behovene til familier. Babygarderober, lekeområder og familietoaletter er tilgjengelig for passasjerer som reiser med små barn.

Kerry Airport streber etter å gi passasjerene en hyggelig flyplassopplevelse. Med en rekke fasiliteter og tjenester tilgjengelig, inkludert transportmuligheter, spisesteder og shoppingsteder, avslapningsområder og spesielle hjelpemidler, kan reisende forvente en komfortabel, praktisk og hyggelig reise gjennom Kerry lufthavn.


Kerry flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kerry flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KIR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kerry flyplass için atanmıştır.

Kerry flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kerry flyplass ile Alicante–Elche Airport (ALC) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kerry flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kerry flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Killarney şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Killarney şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kerry flyplass (KIR) tercih ederler.

Killarney çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Killarney civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella