Flygninger som går fra Kengtung flyplass (KET)

Utforsk 3 steder med 4 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Kengtung flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MDL Mandalay
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
HEH Heho
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
RGN Yangon
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Kengtung flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kengtung flyplass
Flyplass (IATA) kode KET
By Kengtung
Land Burma (MM)
Fullstendig plassering Kengtung flyplass
Breddegrad 21.302467
Lengdegrad 99.635865
Vis på kart Google maps

Kengtung Airport Facilities and Services

Kengtung Airport, som ligger i Shan-staten i det østlige Myanmar, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Denne moderne flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Kengtung flyplass tilbyr dedikert innsjekking -i skranker for ulike flyselskaper som opererer fra flyplassen. Passasjerer kan enkelt sjekke inn og levere av bagasjen på en problemfri måte.
 • Bagasjehenting: Ved ankomst kan reisende enkelt hente bagasjen på det angitte området for bagasjeutlevering. Flyplassen sikrer en strømlinjeformet prosess for å minimere ventetiden.
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen har en rekke spisesteder, alt fra lokale delikatesser til internasjonal mat. Reisende kan nyte en rask matbit eller et rolig måltid før eller etter flyturen.
 • Taxfrie butikker: Kengtung flyplass har et utvalg av avgiftsfrie butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert kosmetikk, dufter, lokale håndverk og suvenirer. Passasjerer kan dra nytte av taxfree-shopping.
 • Money Exchange: Utenlandske reisende kan enkelt veksle valuta ved flyplassens valutaskranker, for å sikre at de har lokal valuta for oppholdet.
 • Minibanker: Flyplassen har minibanker tilgjengelig for passasjerer for å ta ut kontanter eller utføre andre banktjenester.
 • Wi-Fi: Kengtung flyplass tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at reisende kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb mens du venter.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske regionen i sitt eget tempo, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen. Reisende kan enkelt leie et kjøretøy som er tilpasset deres behov.

Transporttjenester

 • Taxier: Flyplassen har en dedikert taxiholdeplass hvor passasjerene kan finne pålitelig transport til deres ønskede reisemål i og rundt Kengtung.
 • Shuttelservice: Regelmessige skytteltjenester er tilgjengelige for å transportere passasjerer mellom flyplassen og ulike bysteder til rimelige priser.
 • Offentlig transport: Lokale busser og minibusser forbinder flyplassen med ulike deler av Kengtung, og tilbyr et kostnadseffektivt transportalternativ for passasjerer.

Tilgjengelighet

Kengtung flyplass er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med spesielle behov. Flyplassen har passende innganger, toaletter og ramper for å sikre smidig tilgjengelighet for alle reisende, uavhengig av mobilitetsbegrensninger.

Parkering

Flyplassen tilbyr sikre parkeringsfasiliteter med god plass til private kjøretøy.. Passasjerer kan enkelt parkere bilene sine mens de er på reise og ha trygghet i å vite at kjøretøyene deres er trygge.

Siste ord

Kengtung Airport går utover for å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester for passasjerer. Fra en rekke spisesteder og shoppingmuligheter til transporttjenester og tilgjengelighetsfunksjoner, har flyplassen som mål å sikre en hyggelig reiseopplevelse for alle som går gjennom dørene.


Sıkça Sorulan Sorular

Kengtung flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kengtung flyplass belirlenmiş IATA kodu KET ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kengtung flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 40m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen Yangon International Airport (RGN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kengtung flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kengtung flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Myanmar National Airlines, Air KB ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kengtung şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kengtung şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kengtung flyplass (KET) tercih ederler.

Kengtung çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kengtung civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella