Direktefly fra Kempegowda internasjonale flyplass (BLR)

Non-stop flyvninger til 91 destinasjoner med 39 forskjellige flyselskaper

Kempegowda internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kempegowda internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BLR
By Bangalore
Land India (IN)
Fullstendig plassering Kempegowda internasjonale flyplass
Breddegrad 13.204492
Lengdegrad 77.707691
Nettsted Bengaluruairport.com
Vis på kart Google maps
Kempegowda internasjonale flyplass
Kempegowda internasjonale flyplass
Kempegowda internasjonale flyplass
Kempegowda internasjonale flyplass
Kempegowda internasjonale flyplass
Kempegowda internasjonale flyplass

Kempegowda internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Kempegowda internasjonale lufthavn, som ligger i Bangalore, India, er en av de travleste flyplassene i landet. Det er kjent for sine toppmoderne fasiliteter og utmerkede tjenester som tilbys til millioner av passasjerer hvert år. Fra effektive innsjekkingsprosedyrer til fasiliteter i verdensklasse, denne flyplassen sikrer en sømløs reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygninger – Flyplassen består av av en enkelt terminalbygning som håndterer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Den er utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr et komfortabelt og praktisk miljø for passasjerer.
  • Detaljhandel og bespisning - Det er mange butikker og spisesteder tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerene kan handle et bredt spekter av produkter eller nyt et deilig måltid før flyturen.
  • Lounge - Kempegowda internasjonale lufthavn har førsteklasses salonger som gir en rolig atmosfære borte fra den travle terminalen. Passasjerer kan slappe av, nyte gratis forfriskninger og få tilgang til gratis Wi-Fi.
  • Bagasjetjenester – Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, inkludert bagasjeinnpakning og lagringsfasiliteter. Det er også dedikerte skranker for å løse eventuelle problemer eller spørsmål knyttet til bagasje.
  • Tilgjengelighet – Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Det tilbyr fasiliteter som ramper, heiser, rullestolassistanse og spesialdesignede toaletter.

Tjenester

  • Innsjekkingsfasiliteter - Kempegowda internasjonale lufthavn tilbyr forskjellige alternativer for innsjekking, inkludert selvbetjente kiosker, nettinnsjekking og tradisjonelle innsjekkingsskranker. Disse alternativene bidrar til å strømlinjeforme innsjekkingsprosessen og sparer tid.
  • Sikkerhet og immigrasjon – Flyplassen har avanserte sikkerhetssystemer og dedikerte immigrasjonsskranker, som sikrer sikkerhet og jevn passasje for passasjerer. Opplært personell håndterer sikkerhetsprosedyrene effektivt.
  • Transport – Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, bilutleie og app-baserte skysstjenester. Passasjerer kan velge den mest praktiske transportmåten i henhold til deres preferanser.
  • Wi-Fi og ladepunkter – Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerene kan holde seg tilkoblet. Flyplassen har også ladepunkter for elektroniske enheter, noe som sikrer at reisende kan holde seg oppe.
  • Medisinske tjenester - I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter utstyrt med førstehjelpsfasiliteter og erfarent personale for å gi umiddelbar hjelp.

Samlet sett tilbyr Kempegowda internasjonale lufthavn et eksepsjonelt utvalg av fasiliteter og tjenester for å gjøre reiseopplevelsen hyggelig og problemfri for alle passasjerer. Fra praktiske innsjekkingsmuligheter til et bredt utvalg av butikker og spisesteder, flyplassen sørger for at alle behov dekkes. Med sin forpliktelse til å gi en komfortabel og effektiv opplevelse, er denne flyplassen fortsatt et toppvalg for reisende til og fra Bangalore.


Kempegowda internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kempegowda internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kempegowda internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu BLR ile tanımlanır.

Kempegowda internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kempegowda internasjonale flyplass ile Seattle-Tacoma International Airport (SEA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 16h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kempegowda internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kempegowda internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 39 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, IndiGo, AirAsia India, GoAir, Vistara, SpiceJe ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bangalore şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bangalore şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kempegowda internasjonale flyplass (BLR) tercih ederler.

Bangalore çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Bangalore civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Kempegowda internasjonale flyplass (BLR)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella