Spesialtilbud på flyvninger fra Kemi-Tornio flyplass (KEM)

Utforsk 2 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Kemi-Tornio flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KOK Kokkola

1-2 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
HEL Vantaa

2 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris

Kemi-Tornio flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kemi-Tornio flyplass
Flyplass (IATA) kode KEM
By Kemi
Land Finland (FI)
Fullstendig plassering Kemi-Tornio flyplass
Breddegrad 65.779167
Lengdegrad 24.584722
Nettsted Finavia.fi
Vis på kart Google maps

Kemi-Tornio flyplassfasiliteter og tjenester

Kemi-Tornio flyplass, som ligger i byen Kemi i Nord-Finland, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, er flyplassen utstyrt for å møte dine behov.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og godt designet terminalbygg som er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Passasjerer kan finne komfortable sitteområder, toaletter og fasiliteter for funksjonshemmede reisende.
  • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker hvor passasjerer kan handle suvenirer, reisenødvendigheter, og avgiftsfrie varer. Det er også tilgjengelige kafeer og restauranter som tilbyr et utvalg av deilig mat og drikke.
  • Minibanker og valutaveksling: For ekstra bekvemmelighet tilbyr flyplassen minibanker og valutavekslingstjenester, noe som gjør at passasjerer til å ta ut penger eller veksle valuta uten problemer.
  • Bilutleie: Reisende kan leie biler direkte fra flyplassen, og tilbyr en praktisk måte å utforske områdene rundt i sitt eget tempo. Ulike bilutleiefirmaer er tilgjengelige i terminalbygningen.
  • WiFi: Kemi-Tornio flyplass tilbyr gratis WiFi i hele terminalbygningen, slik at passasjerene kan holde kontakten og få arbeidet gjort eller surfe på internett mens de venter på flyene deres.

Tjenester

  • Parkering: Flyplassen tilbyr både kortsiktig og lang- terminparkeringsalternativer, slik at passasjerer kan parkere kjøretøyene sine sikkert mens de reiser. Parkeringsområdene er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen.
  • Tapt og funnet: Hvis du mister en gjenstand under reisen eller på flyplassen, kan den dedikerte tjenesten for tapt og funnet på Kemi-Tornio flyplass vil hjelpe deg med å finne eiendelene dine.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre funksjonshemninger. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å gi nødvendig støtte og sørge for en smidig reiseopplevelse.
  • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er bemannet av kunnskapsrikt personell som kan hjelpe med ulike henvendelser, inkludert flyinformasjon, bagasje, transportalternativer og generell flyplassinformasjon.
  • Forretningsfasiliteter: Forretningsreisende kan dra nytte av flyplassens forretningsfasiliteter, inkludert møterom og konferanserom, utstyrt med med moderne teknologi for å tilrettelegge for effektiv forretningsdrift.

Samlet sett streber Kemi-Tornio lufthavn etter å tilby en komfortabel og hyggelig opplevelse for sine passasjerer. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester kan passasjerer slappe av, nyte tiden på flyplassen og ha en sømløs reise til sine endelige destinasjoner. Så enten du ankommer eller drar fra Kemi-Tornio lufthavn, kan du være trygg på at reisebehovene dine vil bli godt ivaretatt.


Sıkça Sorulan Sorular

Kemi-Tornio flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kemi-Tornio flyplass belirlenmiş IATA kodu KEM ile tanımlanır.

Kemi-Tornio flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kemi-Tornio flyplass ile Helsinki-Vantaa Airport (HEL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kemi-Tornio flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Kemi-Tornio flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Finnai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kemi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kemi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kemi-Tornio flyplass (KEM) tercih edilen seçenektir.

Kemi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella