Non-stop flyvning fra Kavalerovo flyplass (KVR)

Reis til 2 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Kavalerovo flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
VVO Artyom

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
KHV Khabarovsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris

Kavalerovo flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kavalerovo flyplass
Flyplass (IATA) kode KVR
By Kavalerovo
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Kavalerovo flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Kavalerovo flyplassfasiliteter og tjenester

Kavalerovo flyplass, som ligger i Primorsky Krai-regionen i Russland, tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre passasjerene en komfortabel og hyggelig reiseopplevelse. Enten du reiser, ankommer eller er på transitt, streber Kavalerovo Airport etter å møte behovene til alle reisende.

Fasiliteter

 • Moderne terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminal bygning som er utstyrt med toppmoderne fasiliteter.
 • Bagasjehåndtering: Kavalerovo flyplass har effektive bagasjehåndteringssystemer på plass for å sikre jevn flyt av bagasje. Passasjerer kan stole på at eiendelene deres håndteres trygt og sikkert.
 • Detaljsalg: Terminalbygningen er hjemsted for flere utsalgssteder hvor reisende kan handle suvenirer i siste liten, avgiftsfrie varer og annet nødvendig reiseutstyr..
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen tilbyr en rekke restauranter og kafeer, som serverer en rekke retter for å imøtekomme ulike smaker og kostholdspreferanser.
 • VIP Lounge: Passasjerer som leter etter flere komfort kan få tilgang til VIP Lounge, som tilbyr et fredelig miljø og førsteklasses tjenester, inkludert gratis forfriskninger og Wi-Fi-tilgang.
 • Møterom: Forretningsreisende kan dra nytte av flyplassens møterom, utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å gjennomføre møter eller ta igjen arbeidet.
 • Barnefasiliteter: Familier som reiser med barn kan benytte seg av flyplassens utpekte lekeområder, stellefasiliteter og familievennlige fasiliteter.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Kavalerovo flyplass medisinske fasiliteter og kvalifisert personale tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp.
 • Parkeringsfasiliteter: Flyplassen tilbyr sikre parkeringsområder for besøkende som ønsker å parkere sine kjøretøy under reisen. Parkeringsplassene er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Kavalerovo lufthavn gir oppdatert flyinformasjon via digitale skjermer og kunngjøringer, slik at passasjerer kan holde seg informert om deres avganger, ankomster og eventuelle endringer i flyplanen.
 • Baketransport: Reisende kan finne ulike transportalternativer utenfor terminalbygningen, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester, noe som gjør det praktisk å nå de ønskede destinasjonene.
 • Wi-Fi-tilkobling: Kavalerovo flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen fungerer.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen gir enkel tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester, noe som sikrer at passasjerer har tilgang til den lokale valutaen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte eiendeler, Kavalerovo lufthavn har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å finne gjenstandene deres.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer med spesielle behov eller de som trenger assistanse kan benytte seg av flyplassens tjenester, inkludert rullestol assistanse, dedikert personale og tilgjengelige fasiliteter.
 • Informasjonsskranker: Hjelpsomt personale og informasjonsskranker er tilgjengelig på forskjellige steder på flyplassen for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.

Kavalerovo flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kavalerovo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KVR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kavalerovo flyplass için atanmıştır.

Kavalerovo flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kavalerovo flyplass ile Khabarovsk Novy Airport (KHV) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kavalerovo flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Kavalerovo flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Auror gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kavalerovo şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kavalerovo şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kavalerovo flyplass (KVR) tercih ederler.

Kavalerovo çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kavalerovo civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella