Rimelige flyvninger fra Kaunas internasjonale flyplass (KUN)

Non-stop flyvninger til 31 destinasjoner med 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kaunas internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LTN Luton

2 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
DUB Dublin

1 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris
CPH København

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
EDI Edinburgh

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
AAL Aalborg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 43m Vis pris
AGP Málaga
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 20m Vis pris
ARN Stockholm

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
CRL Charleroi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
GOT Gøteborg

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Kaunas internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kaunas internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode KUN
By Kaunas
Land Lithuania (LT)
Fullstendig plassering Kaunas internasjonale flyplass
Breddegrad 54.964592
Lengdegrad 24.074926
Nettsted Kaunas-airport.lt
Vis på kart Google maps
Kaunas internasjonale flyplass
Kaunas internasjonale flyplass
Kaunas internasjonale flyplass
Kaunas internasjonale flyplass
Kaunas internasjonale flyplass
Kaunas internasjonale flyplass

Kaunas internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Kaunas internasjonale lufthavn, som ligger i Kaunas, Litauen, er en velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sin passasjerer. Enten du ankommer eller drar, har flyplassen som mål å gi en jevn og effektiv reise.

Fasiliteter:

 • Innsjekkingsskranker: Kaunas internasjonale lufthavn har en rekke sjekker -i skranker for å imøtekomme passasjerer og sikre en problemfri innsjekkingsprosess.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har dedikerte bagasjehåndteringssystemer og personell for å sikre at bagasjen din blir effektivt lastet og losset fra flyet.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan utforske ulike utsalgssteder på flyplassen, og tilbyr en rekke produkter, inkludert avgiftsfrie varer, klær, tilbehør og suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: er flere restauranter og kafeer tilgjengelig på flyplassen, hvor passasjerene kan nyte et måltid eller en matbit før eller etter flyreisen.
 • Lounge: For de som ønsker en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse, har Kaunas internasjonale lufthavn salonger som tilbyr fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger, Wi-Fi og forretningsfasiliteter.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter for passasjerer, noe som sikrer sikkerheten og bekvemmeligheten til kjøretøyene deres..
 • Bilutleie: Reisende som ønsker å utforske områdene rundt kan enkelt leie en bil fra flyplassens bilutleietjenester. En rekke bilutleiefirmaer er tilgjengelige å velge mellom.
 • Wi-Fi-tilgang: Kaunas internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller jobbe mens de venter på sine flyreiser.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinsk nødstilfelle eller assistanse, har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personell for å gi øyeblikkelig hjelp.
 • Lekeområde for barn: For familier som reiser med barn, tilbyr flyplassen et utpekt lekeområde hvor barna kan ha det gøy og brenne av litt energi før de flyr.

Tjenester:

 • Flyinformasjon: flyplassen tilbyr flyinformasjonsskjermer i sanntid, som holder passasjerer oppdatert om ankomster, avganger og eventuelle forsinkelser eller endringer i flyruter.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eiendeler kan passasjerer rapportere til flyplassens Lost og Found-desk, hvor personalet vil hjelpe med å finne og returnere de tapte gjenstandene.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig på flyplassen for å svare på spørsmål eller gi assistanse angående flyplassfasiliteter, tjenester eller generelle reiser informasjon.
 • Tilgjengelighet for rullestoler: Kaunas internasjonale lufthavn tilbyr fasiliteter for bevegelseshemmede passasjerer, inkludert rullestoltilgjengelighet og dedikert personale for å hjelpe dem under hele reisen.
 • Valutaveksling: Passasjerer kan bytte sine valuta ved flyplassens valutavekslingsskranker, for å sikre at de har den lokale valutaen på destinasjonen.
 • Minibanker: Flere minibanker er praktisk plassert i hele terminalen, slik at passasjerer kan ta ut kontanter eller håndtere bankbehov.
 • Forretningstjenester: Flyplassen tilbyr forretningsrelaterte fasiliteter som møterom, faks- og kopieringstjenester, imøtekomme behovene til forretningsreisende.
 • Spesiell assistanse: Kaunas internasjonale lufthavn tilbyr spesiell assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller spesifikke behov, som sikrer deres komfort og velvære under hele reisen.

Med sitt brede utvalg av fasiliteter og tjenester streber Kaunas internasjonale lufthavn etter å tilby en hyggelig og stressfri opplevelse for alle reisende som går gjennom dørene. Enten du besøker Litauen for fritid eller forretning, har flyplassen som mål å møte dine behov og gjøre reiseopplevelsen din minneverdig.


Kaunas internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kaunas internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KUN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kaunas internasjonale flyplass için atanmıştır.

Kaunas internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kaunas internasjonale flyplass ile Ramon Airport (ETM) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kaunas internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Kaunas internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ryanair, Wizz Air, Wizz Air U gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kaunas şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kaunas şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kaunas internasjonale flyplass (KUN) tercih ederler.

Kaunas çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kaunas civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella